Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment en Eviso Nederland al 10 jaar partner

“KGU Recruitment is met de markt en tijd meegegroeid, ze zijn tegenwoordig een allround en volwaardig werving en selectiebureau dat ons ondersteunt in de zoektocht naar nieuw personeel”, aldus Cecile Gerritsen, HR Manager van Eviso Nederland. Inmiddels zijn de happy holics van KGU Recruitment al ruim 10 jaar betrokken bij deze marketing- en salesorganisatie in hartje Hilversum. Met plezier én succes!

 

Wat is en doet Eviso Nederland?

Eviso Nederland verzorgt de marketing van de merken Online.nl en CanalDigitaal in de Nederlandse markt. CanalDigitaal maakt het buitengebieden mogelijk om via een satellietverbinding Nederlandse televisie en radio te ontvangen en Online.nl biedt internet, interactieve televisie en telefonie tegen een mooie prijs. “Eviso Nederland werkt aan de groei en ontwikkeling van beide merken”, licht Cecile toe. “We zitten in een mooi pand in Hilversum, maar het hoofdkantoor is gevestigd in Luxemburg.” Het marketingteam waarvoor Cecile regelmatig nieuwe krachten zoekt, onderhoud de website van beide merken en bedenkt samen met dealers goede acties. Ook verzorgt en optimaliseert Eviso Nederland samen met diverse IT partners het netwerk van de merken in Nederland én daarbuiten.

 

“KGU Recruitment is professioneel en vakkundig, maar ook
laagdrempelig;
zij kennen Eviso Nederland en wij kennen KGU.
We hebben regelmatig persoonlijk
contact en een grapje
hier en daar komt ook vaak genoeg voor.
Een fijne combinatie!”
– Cecile Gerritsen

 

Sinds wanneer werken jullie samen met KGU Recruitment?

“Sinds medio 2008 werken we samen met KGU Recruitment”, vertelt Cecile. “Vroeger was dit puur voor het uitzenden van tijdelijke (vakantie)krachten, tegenwoordig zien we KGU Recruitment als volwaardig werving en selectiebureau dat ons bedrijf door en door kent. We zijn altijd op zoek naar leergierige starters die echt in de breedte willen groeien, maar ook zichzelf goed kunnen redden. KGU heeft in de loop van de jaren al veel mensen bij ons geplaatst; denk aan vaste én tijdelijke online marketeers, netwerk engineers, sales en communicatie medewerkers en ons huidige receptieteam. KGU weet wat we zoeken en hebben aan een half woord vaak al genoeg.”

 

“KGU Recruitment gooit geen cv’s over de schutting,
maar doen echt de eerste ‘search’”
– Cecile Gerritsen

 

Wat is de meerwaarde van de samenwerking met KGU Recruitment?

“Het fijne aan de samenwerking met KGU Recruitment is dat ze precies weten wat voor mensen bij onze organisatie passen”, vertelt Cecile. “We werken altijd met dezelfde contactpersoon, daardoor hoef je maar weinig uit te leggen. Meestal sturen we een vacaturetekst door plus het salaris dat we bieden, daarna gaat KGU Recruitment aan de slag. Willen ze ergens meer over weten, dan verbind ik hen meestal direct door met de manager van het team waarin de functie openstaat. Het duurt vaak niet lang voordat we interessante en passende cv’s van kandidaten ontvangen; kandidaten waar wij graag het gesprek mee aangaan.”

 

“De kracht van KGU Recruitment is dat ze dichtbij Eviso Nederland
gevestigd zijn en ook veel lokaal personeel weten te vinden.
Daardoor vermijden we lange reistijden
en ander vervoerproblematiek”
– Cecile Gerritsen

 

Cecile is enorm over de samenwerking te spreken en ziet ook de groei: “KGU Recruitment is met de tijd meegegaan; van uitzendbureau naar een volwaardige HR dienstverlener. Ik vind het bijzonder dat ze ook in de crisis hun rug recht hebben gehouden. Eén van de grootste voordelen aan de samenwerking is het vaste team waar ik altijd bij terecht kan en het persoonlijke contact. Op naar nog vele jaren samenwerking!”

 

Benieuwd waarmee KGU Recruitment jouw organisatie kan ontzorgen? Lees online meer over de mogelijkheden of neem direct contact op. Mocht je nog niet 100% overtuigd zijn, neem dan al onze referenties door of lees de blog over onze samenwerking met BN International en Van Meeuwen!

 


juni 2022