Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment: FD Gazelle 2016

fd_gaz_facebook_defWij zijn heel blij jullie te laten weten dat KGU Recruitment tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland hoort. Onlangs hebben wij daarom dan ook de titel ‘FD Gazelle 2016’ ontvangen! Op 22 november horen we of we in de top drie van regio West zitten.

 

FD Gazellen Awards
De FD Gazellen Awards zijn jaarlijkse awards voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland (minimaal 20% omzetgroei per jaar, over 3 jaar). Deze awards zijn op initiatief van Het Financiële Dagblad en Company.info ontstaan en worden mede mogelijk gemaakt door ING BusinessBoost, Payper en Topicus. Dit jaar worden de FD Gazellen Awards in de regio’s Noord, Oost, Zuid en West uitgereikt.

 

 

 

De prijzen
In november krijgen alle FD Gazellen, waaronder KGU Recruitment, een prijs. En naast deze standaardprijs worden er per regio nog 9 extra prijzen uitgereikt: een gouden, een zilveren en een bronzen voor de snelste groeiers in de categorie ‘klein’ (omzet van 100.000 – 2 miljoen), ‘middelgroot’ (omzet van 2 – 30 miljoen) en ‘groot’ (omzet van boven de 30 miljoen). KGU Recruitment valt onder de categorie ‘middelgroot’. Op 22 november worden de winnaars van regio West, waar wij onder vallen, bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Theater Amsterdam.

 

Via deze weg willen wij alle medewerkers van KGU Recruitment, én iedereen die ons heeft geholpen om deze enorme groei in de afgelopen jaren te realiseren, ontzettend bedanken!

 

slider2

 


oktober 2016