Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment in een nieuw jasje

Afgelopen zondag presenteerde KGU Recruitment op feestelijke wijze haar nieuwe huisstijl aan haar opdrachtgevers. De nieuwe look & feel ondersteunt de koers en strategie van KGU: van KGU Uitzendburo’s naar KGU Recruitment, een full service HR-dienstverlener.

 

image004Van binnen en buiten

De presentatie van de fonkelnieuwe KGU-huisstijl vond plaats in Dierenpark Amersfoort. Onder toeziend oog van honderden genodigden presenteerde Kirsten Goes van KGU Recruitment, met trots onder meer het frisgekleurde logo en de vernieuwde website (www.kgu.nl).

 

Kirsten Goes vertelt: “Van oldskool uitzendbureau naar recruitmentorganisatie: zo is KGU in de afgelopen jaren gegroeid en ontwikkeld. Dat was in eerste instantie geen vooropgezet plan. We reageren op wat de markt van ons verlangt. Anno nu willen mkb-ondernemers een partner voor HRM – ook wel personeelszaken genoemd – die meedenkt, maatwerk levert en waar volledig op kan worden vertrouwd. KGU Recruitment is zo’n HRM-partner!”

 

 

Met de gedaanteverwisseling van de huisstijl ziet iedereen nu ook ‘aan de buitenkant’ wat KGU is en waar het team voor staat. Kirsten Goes zegt hierover: “Nu klopt het weer. What you see, is what you get.”

 

image006KGU Recruitment daagt je uit
Bij een nieuwe huisstijl hoort een nieuwe slogan: ‘KGU Recruitment daagt je uit.’ “Deze slogan omschrijft treffend waarom kandidaten en opdrachtgevers voor ons kiezen”, aldus Kirsten Goes. “We dagen de mensen met wie we werken uit om verder te denken, anders te doen, grenzen te overschrijden en lef te tonen. Door ons buiten de gebaande paden te begeven, vinden we het ultieme antwoord op vragen. Zo kan het zijn dat een werkgever bij ons komt met een detacheringsvraag, maar dat werving en selectie de beste oplossing blijkt te zijn. Ook komt het voor dat een werkzoekende bij ons binnenkomt met vooroordelen over een bepaalde werkgever, maar dankzij onze kennisdeling toch de stap durft te nemen en vervolgens overtuigd een plezierig en duurzaam dienstverband aangaat.”

 


image020
Verbouwing KGU-kantoor
Om te zorgen dat de vernieuwde look & feel ook terug te zien is in het kantoor van KGU Recruitment, wordt er de aankomende weken volop verbouwd op de Herenstraat in Hilversum. Bovendien wordt de bovenverdieping bij het kantoor getrokken om plaats te kunnen bieden aan het steeds groter wordende recruitmentteam. Om aan de groeiende vraag van opdrachtgevers te voldoen, is KGU is momenteel op zoek naar de juiste recruitmentconsultants die het team kunnen komen versterken.

 

Over KGU Recruitment
KGU Recruitment, opgericht in 1969, is een toonaangevende speler op de arbeidsmarkt en gaat voor de ultieme vorm van flexibele en vaste arbeidsbemiddeling, precies op maat. Als full service HR-dienstverlener bemiddelt KGU Recruitment tussen werknemers en werkgevers. Dat doen zij goed én net even anders dan anderen. De focus van het KGU-team ligt op de bemiddeling van mbo-, hbo- en wo-professionals, met name in het mkb.

 

Voor meer informatie: www.kgu.nl / info@kgu.nl / 035 – 624 86 45.

 

 

 


november 2015