Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment trotse sponsor van Hilversum Alive! 


Op 23, 24 en 25 juni is het weer tijd voor hét zomerfestival in ’t Gooi: Hilversum Alive! Drie dagen lang wordt Hilversum gevuld met live optredens, gave dj’s en het lekkerste eten! Op en top gezelligheid en daar zeggen wij bij KGU Recruitment natuurlijk geen ‘nee’ tegen! Niet gek dus dat wij dit driedaagse festival ook dit jaar weer sponsoren.

 

KGU Recruitment en Hilversum Alive: een perfect duo!
Zoals de meesten wel weten, bevindt het kantoor van KGU Recruitment zich in hartje Hilversum. De perfecte uitvalsbasis tijdens Hilversum Alive! Wat ons betreft dan ook reden genoeg om een handje te helpen; mede dankzij onze sponsoring trekt dit gratis toegankelijke festival iedere editie weer veel bezoekers. Jong en oud, Hilversummers en niet Hilversummers! Onze naam is gedurende deze drie dagen dan ook duidelijk zichtbaar in het dorp; denk aan grote posters, het programmaboekje, social media en aan banners langs de verschillende podia. KGU Recruitment en Hilversum Alive: al jaren een perfect duo!

 

Hilversum Alive in het kort
Zoals gezegd is het driedaagse Hilversum Alive een waar begrip in ‘t Gooi. Denk je na over een bezoek? Vraag het eens aan de tienduizenden bezoekers die je de afgelopen 20 jaar zijn voorgegaan en de keuze is snel gemaakt! Met optredens van Sonny’s Inc., Hermes House Band, Green Lizard, Hans Dulfer en The Rich And Famous, belooft het ook dit jaar een grandioos feest te worden. Maar los van de diverse optredens en Funky Foodtrucks, is er nog veel meer te beleven tijdens Hilversum Alive. Doe zondag bijvoorbeeld mee aan de Bootcamp Run of bezoek de gezellige markt in de Leeuwenstraat en op de Groest; hier vind je tientallen kramen.

 

Wil je meer weten over dit toffe festival? Ga naar de website en bekijk het volledige programma! Houd ook de Facebookpagina van KGU Recruitment in de gaten, binnenkort verloten we namelijk gratis consumptiebonnen!

 


juni 2017