Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment sponsort CliniClowns via De 100 van Beelen

Beelen is het snelst groeiende sloop- en recyclebedrijf van Nederland én al jaren onze trouwe klant. Morgen organiseren ze De 100 van Beelen; een sportief netwerkmoment voor klanten en leveranciers die gecombineerd wordt met een 100 kilometer lange fietstocht, een afsluitende barbecue én een spectaculaire veiling. De opbrengst van de veiling gaat naar CliniClowns; het goede doel voor zieke en gehandicapte kinderen en mensen met dementie. En KGU Recruitment sponsort dit mooie initiatief!

 

De 100 van Beelen

Op een unieke locatie in Kamerik, bij Utrecht, ontmoeten klanten en leveranciers elkaar morgen voor De 100 van Beelen. Samen fietsen ze een prachtige route van 100 kilometer door Het Groene Hart.

 

Rond 16.00 uur gaat de barbecue en de veiling van een volledig customized auto inclusief fiets van start. De spectaculaire veiling wordt onder leiding van CliniClowns-ambassadeur Jack van Gelder begeleid.

 

Opbrengst veiling gaat naar CliniClowns

De opbrengst van de veiling gaat naar CliniClowns; dit goede doel zet zich in voor zieke/gehandicapte kinderen en mensen met dementie. CliniClowns maakt echt contact en zet verbeeldingskracht in om op die manier echt contact te maken en voor waardevolle geluksmomenten te zorgen. Hier staan wij van KGU Recruitment en Beelen volledig achter. Van het CliniClowns College en het Zintuigen Orkest tot de Speelkoffer en de interactie met CliniClowns in ziekenhuizen en instellingen zelf; CliniClowns biedt een breed aanbod entertainment.

 

KGU Recruitment sponsort

Wij van KGU Recruitment vinden het initiatief van Beelen onwijs goed. We weten immers als geen ander hoe belangrijk het is om gelukkig te zijn; niet alleen in je werk, maar ook in het dagelijks leven. En óók wanneer je een handicap of dementie hebt. We hebben daarom besloten het evenement De 100 van Beelen te sponsoren en een bedrag toe te voegen aan de uiteindelijke opbrengst van de veiling.

 

Via deze weg wensen wij iedereen die morgen tijdens De 100 van Beelen de 100 kilometer fietst heel veel succes toe. En veel plezier uiteraard! Wij gaan er vanuit dat er een mooi bedrag wordt opgehaald voor CliniClowns.

 


september 2018