Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Al liggend aan de Spaanse Costa, denkt Nederland over haar toekomst na

Wanneer je in december vraagt waar men bij het woord ‘vakantie’ aan denkt, is ‘zon, zee en strand’ vaak het antwoord. Eenmaal op vakantie, zo’n 7 maanden later, blijkt zon, zee en strand niet onze eerste prioriteit te zijn. Wat dan wel? Toekomstplannen en carrièremogelijkheden; dáár breken wij tijdens die o-zo-relaxte vakantie maar wat graag ons hoofd over.

 

Niet gepland
Hoewel je je van tevoren waarschijnlijk voorneemt om ‘absoluut niet met werk bezig te zijn’, is de zomervakantie voor veel mensen toch hét moment om na te denken over wat ze nu eigenlijk willen. Of je nu wel of niet op het strand in Spanje ligt; de kans is groot dat je gedachten na een paar vrije dagen weer naar je werk afdwalen. Is dit echt jouw droombaan? Wat wil je nog bereiken? En wanneer zet je de stap naar een hogere functie?

 

Maar waarom?
Hoe het komt, dat wij geneigd zijn om juist op de momenten waarop het niet hoeft tóch met werk bezig te zijn? Dat antwoord is simpel: tijd. Nu je niet meer iedere ochtend naar kantoor hoeft en je je dag begint met een goede bak koffie aan het strand (of in de tuin), heb je ineens de tijd om echt goed na te denken. En knopen door te hakken! Ook is een lange periode ‘vrij zijn’ een goede test; mis je je werk of kijk je nu al tegen die eerste maandag op?

 

Het gevolg
Dankzij ons gepieker in de zomermaanden en de daaropvolgende besluiten, komen in september en oktober de meeste nieuwe vacatures vrij. Mensen hebben hun baan opgezegd, zijn zoekende naar iets nieuws óf zijn inmiddels al een nieuwe uitdaging aangegaan en dat heeft tot gevolg dat er bij werkgevers weer functies vrijkomen.

 

KGU Recruitment helpt
Wanneer je tijdens de zomervakantie hebt besloten om een andere weg in te slaan, is een beetje hulp waarschijnlijk wel gewenst. Je weet nu wat je wilt, maar hoe zorg je dat je het krijgt? Gelukkig bieden wij van KGU Recruitment je die hulp; op onze website vind je de nieuwste en gaafste vacatures. Maak het jezelf makkelijk en activeer je persoonlijke vacature alert of neem direct contact op met ons. Dan gaan we met een kop koffie in de hand samen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Nog een tip: volg ons op social media. Zo ben je ook altijd op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

 

Facebook                 www.facebook.com/KGUrecruitment
LinkedIn                   www.linkedin.com/company/kgu-recruitment
Twitter                      https://twitter.com/KGUbv

 


juli 2022