Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Van een dynamisch 2018 naar ons ‘droomjaar’ 2019

Knipper twee keer met je ogen en je zit alweer in 2019… Wat is de tijd weer voorbij gevlogen! Wij kijken met veel plezier terug op een ietwat rumoerig, maar zéker ook succesvol jaar waarin we volledig AVG-proof zijn geworden, weer meer mooie matches tussen klant en kandidaat hebben gemaakt, nieuwe klanten hebben verwelkomd en mooie initiatieven hebben gesponsord (ALS, CliniClowns, Hilversum Alive). Kortom: een dynamisch jaar! En met ons 50-jarig jubileum in het vooruitzicht kijken we dit keer met éxtra veel enthousiasme uit naar 2019!

 

Mooie en leuke initiatieven

Een aantal van onze klanten hebben dit jaar flink uitgepakt; zo organiseerde o.a. Volkswagen Pon Financial Services, verspreid door het hele jaar, drie evenementen om geld in te zamelen voor Stichting ALSopdeweg! en sloop- en recyclebedrijf Beelen organiseerde een een sportief netwerkmoment inclusief veiling waarvan de opbrengst naar CliniClowns ging. Beide initiatieven heeft KGU Recruitment met veel plezier gesponsord.

 

Net als voorgaande jaren, hebben we ook in juni de 20e editie van Hilversum Alive gesponsord. En natuurlijk waren we, naast sponsor, ook weer als feestganger van de partij! Door een wisseling in de organisatie was er deze editie nóg meer ruimte voor spectaculaire optredens, we hebben wederom genoten en zien uit naar de editie van volgend jaar!

 

Interne mijlpalen

We zouden KGU Recruitment niet zijn als we niet stil zouden staan bij onze eigen, interne mijlpalen. Goed of slecht. Behaalde deadlines, tevreden en nieuwe klanten, gelukkige kandidaten, memorabele bedrijfsuitjes en borrels, verjaardagen van medewerkers, maar ook collega’s die vertrekken; overal wordt bij stil gestaan. Denk bijvoorbeeld ook aan het 5-jarige jubileum van Maaike en Anthony en aan het vertrek van Kelly die na 4 jaar de ‘Kantoorbaas’ uitgehangen te hebben besloot een nieuwe uitdaging aan te gaan; Kelly, we missen je, maar houden zeker contact en je bent altijd welkom voor een frikandel, flügel of kopje thee 😊!

 

Gelukkig hebben we dit jaar ook weer een paar fantastische nieuwe collega’s mogen verwelkomen: de hardwerkende en zorgzame Karlijn en onze twee nieuwste aanwinsten Simone en Liselot!

 

 

Krappe arbeidsmarkt

Kijk je naar de recruitmentbranche waarin KGU werkzaam is, dan kenmerkt 2018 zich grotendeels door de krapte op de arbeidsmarkt. Veel banen beschikbaar, maar relatief minder mensen op zoek; vraag en aanbod bij elkaar brengen was daardoor soms toch een uitdaging. Onze klanten verwachten natuurlijk dezelfde kwaliteit als altijd, reden voor ons om dus met creatieve oplossingen te komen en nog een paar stappen harder te lopen dan voorheen. Dat deden en doen we graag!

 

En daardoor is het ons ook dit jaar, ondanks de krapte, weer gelukt om méér succesvolle matches dan voorgaande jaren te maken, verschillende nieuwe klanten te verwelkomen (o.a. Lidl, United, MoodMedia, Slokker) en diverse mooie, positieve referenties te ontvangen. Ook klanten als BN International en Eviso hebben dit jaar laten blijken hoe blij ze met ons zijn, we voelen ons vereerd (en het is natuurlijk ook wederzijds)!

 

KGU Recruitment 50 jaar!

In 2019 bestaan we 50 jaar! Een mijlpaal waarbij we verder terug in de tijd kijken dan ooit tevoren (jep, 50 jaar). En dat doen we niet zomaar; het hele jaar staat in het thema dromen en droombanen. Dit doen we door op allerlei manieren samen met onze klanten, kandidaten en partners geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland. Deze organisatie vervult de allergrootste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met ernstige, soms zelfs levensbedreigende, ziektes.

 

De voorbereidingen voor het jubileumjaar zijn in volle gang, maar ook op andere vlakken staan we niet stil; zo blijven we ons continu verdiepen in nieuwe recruitmenttools waarmee we onze klanten en kandidaten nóg beter kunnen bedienen.

 

Kortom: een jaar om heerlijk van na te genieten, maar stiekem staan we ook enorm te trappelen om aan het nieuwe ‘droomjaar’ te beginnen! Houd ons in de gaten via Facebook, Twitter en LinkedIn en je bent als eerste op de hoogte van al het nieuws rondom KGU Recruitment.

 


december 2018