Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Work in progress: verbouwing kantoor KGU Recruitment

3Het is je vast niet ontgaan: in november presenteerde KGU Recruitment een fonkelnieuwe huisstijl. Hier zijn we nog steeds apetrots op, zeker nu de nieuwe huisstijl wordt doorgevoerd in ons kantoor aan de Herenstraat, dat momenteel verbouwd wordt. We hebben meer ruimte nodig om ons snelgroeiende en enthousiaste team uit te kunnen breiden met nieuwe happy holics. Daarom voeren we niet alleen de nieuwe huisstijl door in het gebouw, maar wordt ook de indeling helemaal omgegooid: de bovenverdieping wordt erbij getrokken en daardoor wordt het aantal vierkante meters verdubbeld.

 

Kortom: ons kantoor ondergaat een grondige metamorfose. In de tussentijd werken de medewerkers van KGU Recruitment onverstoord keihard door vanuit ons tijdelijke onderkomen: het Ondernemershuys aan de Seinstraat. Ook gewoon in Hilversum, want dat is en blijft toch echt ‘ons plekkie’. Er wordt hard gewerkt om begin maart weer terug te kunnen keren naar het dan helemaal verbouwde kantoor aan de Herenstraat.

 

Zijn jullie ook zo benieuwd naar het eindresultaat? Houd onze socialmediakanalen goed in de gaten, want daar delen wij de laatste nieuwtjes en foto’s. En als het helemaal af is? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om ons vernieuwde kantoor te komen bewonderen.

 

Facebook: www.facebook.com/KGUrecruitment/
Twitter: www.twitter.com/kgubv
Linkedin: www.linkedin.com/company/kgu-recruitment


februari 2016