Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Wauw… wat een jaar!

 

 

Wauw… wát een droomjaar was 2019! Een bijzonder jaar waarin we het 50-jarig jubileum van KGU Recruitment vierden, waarin we bedolven zijn onder de felicitaties, bloemen en cadeaus en, nog belangrijker, waarin volop gedoneerd is aan Make-A-Wish Nederland. Een jaar waarin veel mooie matches zijn gemaakt, waarin volop is gelachen en waarin we onze kennis en verhalen deelden in pakkende blogs. Als kroon op ons harde werk, was dit ook het meest succesvolle jaar van de afgelopen 10 jaar! Kortom: het was een feestelijk en succesvol jaar. Voor KGU Recruitment, maar ook voor iedereen betrokken bij ons.

 

 


De kracht van een droom

Make-A-Wish Nederland gelooft net als KGU Recruitment in de kracht van een droom. Waar wij ons bezighouden met droombanen en droomkandidaten, maakt Make-A-Wish de dromen van ernstig zieke kinderen waar. En dat is belangrijk, want deze zorgvuldig geplande ‘Wish Journeys’ hebben blijvende impact op de jonge patiënten én hun omgeving.

 

In dit jubileumjaar hebben wij geld ingezameld voor de stichting. Per geplaatste kandidaat doneerden we € 50,- en ook via ons jubileum magazine hebben we geld ingezameld. Tel daar de vele bijdragen van klanten, kandidaten, relaties en business partners bij op en we konden afgelopen maand een mooie cheque van € 11.500,- overhandigen aan Make-A-Wish Nederland. Hiermee kunnen zij nóg meer kinderdromen waarmaken. We willen iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd ontzettend bedanken!

 

Nog meer feest!

Naast 50 jaar KGU Recruitment en de inzamelacties voor Make-A-Wish Nederland, vierden we dit jaar nog meer feest. Denk aan de bruiloft van onze collega Dominique, die sinds september als Duringhof door het leven gaat. Een prachtige dag! Ook geslaagd was ons teamuitje in Scheveningen; we ontsnapten uit de Escaperoom ‘Mission Impossible’, leerden Gin & Tonics maken en genoten na een avondje op stap van een luxe overnachting in het Kurhaus. Verder vierden we behaalde mijlpalen en successen steevast met bubbels en hapjes, hebben we met z’n allen genoten van een gezellig en uitgebreid kerstdiner en natuurlijk waren we ook tijdens de vele vrijdagmiddagborrels regelmatig op het dakterras te vinden – met dank aan de vele zomerse dagen dit jaar!

 

Nieuwe en vertrouwde klanten

Zo aan het einde van het jaar, willen we onze vele klanten extra bedanken voor hun vertrouwen en voor de langdurige samenwerking die we met velen hebben opgebouwd. Natuurlijk zijn we ook erg blij met nieuwe klanten die afgelopen jaar aanhaakten, waaronder GrandVision, Trigion, FIBERunlimited en MEDtalks.

 

Een andere ‘nieuwe’ klant, is Yakult; na bij haar vorige werkgevers (Bouwmaat Nederland en Volkswagen Pon Financial Services) goede ervaringen te hebben gehad met KGU Recruitment, klopte Lique in haar nieuwe rol als HR Adviseur bij Yakult wederom bij ons aan. En ook oud-collega Kelly kwam met haar nieuwe ‘stek’ HelloFlex Group bij ons voor het werven van nieuwe droomkandidaten. En met succes!

 

Afscheid nemen bestaat

Aan al het moois, komt (vaak) ook een einde. Zo ook aan Maaike’s carrière bij KGU Recruitment. Na ruim 6 jaar bij KGU werkzaam te zijn geweest (en in totaal bijna 15 jaar aan de bureauzijde) heeft ze eind dit jaar de stap gemaakt naar de rol van Corporate Recruiter bij De Graaf Bakeries. Een nieuwe, mooie uitdaging en stap voor haar! Onwijs veel plezier en succes Maaike (a.k.a. Schrale), wij blijven waar het kan samenwerken en dank je wel voor alle gezelligheid en je tomeloze inzet de afgelopen jaren, want zonder jou had KGU Recruitment niet gestaan waar wij nu staan! Wij missen je, gunnen je het allerbeste en houden zeer zeker contact!

 

Maar, gelukkig staat er een enthousiaste nieuwe collega te trappelen om ons vanaf januari te versterken! We zullen haar binnenkort introduceren op onze social media kanalen. Houd Facebook, Twitter en LinkedIn in de gaten!

 

Klaar voor de toekomst

Met onze 50 jaar zijn we een ervaren sparringpartner op het gebied van recruitment en HR. Toch staat vernieuwing en groei altijd hoog bij ons in het vaandel. Stilstaan heeft ons in die jaren niet verder gebracht; juist de innovaties en de stappen op het goede moment zijn de kracht van het succes van KGU Recruitment.

 

Daarom zijn we halverwege dit jaar ook gaan samenwerken met GJ Personeelsdiensten; zo breiden we onze dienstverlening uit en profiteren we van elkaars kwaliteiten. Kirsten Goes droeg op dat moment ook het symbolische stokje over, maar natuurlijk blijft alles operationeel lopen zoals men de afgelopen jaren van KGU gewend is, met Anthony Overweg als manager en aanspreekpunt van het gedreven KGU Recruitment-team. En gedreven, dat zijn de happy holics! Ook het afgelopen jaar hebben we ons via verschillende cursussen, trainingen en workshops op alle vlakken van recruitment en advies doorontwikkeld.

 

Kortom: het was een bewogen, succesvol en bijzonder jaar. Een jubileumjaar om nooit te vergeten. Maar natuurlijk kijken we ook uit naar 2020! Benieuwd wat we komend jaar allemaal gaan beleven? Volg ons dan ook op Facebook, Twitter en LinkedIn. En mocht je nu alvast willen weten wat wij voor jou als werkgever of werkzoekende kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Alvast een fijne Kerst én jaarwisseling gewenst!

 


december 2019