Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Daarom kies je voor KGU Recruitment, full service HR dienstverlener

 

Natuurlijk hebben we een extreem hoge mate van betrokkenheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en staan we voor kwaliteit. Voor ons zijn dit vanzelfsprekende waarden. Net als dat we het logisch vinden dat we alles wat we doen, uitvoeren met kennis van zaken én volgens afspraak. Met oprechte interesse in werkgever en werkzoekende, met een glimlach en op onze eigen wijze. Daarnaast staan we voor:

 • 100% focus op recruitment
  We kunnen al onze aandacht richten op het maken van de beste match tussen vacature en kandidaat omdat we voor het merendeel van onze backoffice-activiteiten op onze business partners kunnen rekenen.
   
 • Uitdaging
  De mooiste kansen en meest geweldige mogelijkheden liggen niet altijd voor het oprapen. Om het aller-allerbeste resultaat te behalen, dagen we je daarom uit. We stellen je (veel) vragen, willen je inspireren en zijn kritisch in onze werkwijze.
   
 • Kennis vergaren
  We volgen elke ontwikkeling binnen de arbeidsmarkt op de voet en we pikken precies díe zaken eruit die ons helpen om jou nog beter van dienst te zijn.
   
 • Inzet van de beste recruitmenttechnieken- en kanalen
  Door slim gebruik te maken van de meest innovatieve recruitmenttechnieken en wervingskanalen springen we in op de continu veranderende kandidatenmarkt.
   
 • Recruitment over de volle breedte
  Van een ondersteunende functie op het secretariaat en de controller naast de CEO tot de teamleider van de commerciële divisie: we bedienen onze klant en kandidaat het liefst van a tot z.
   
 • Aansluiten
  Onze kracht zit in het aansluiten bij de klant en kandidaat met een groot effect tot gevolg: er wordt snel geschakeld, we werken proactief en werven en leveren op tijd én goed. Ongeacht niveau of hiërarchie.
   
 • NEN 4400-1-certificering
  We hechten ontzettend veel waarde aan veiligheid en betrouwbaarheid. Dat wordt bevestigd door onze NEN 4400-1-certificering.
   

Zo werkt KGU Recruitment voor:

Zo werkt KGU Recruitment voor haar klanten

Welke vacature je ook bij ons neerlegt, onze uitgangspunten bij het invullen van die vacature zijn de behoefte van jouw organisatie en de situatie van waaruit de vacature is ontstaan. We informeren eerst; in welke fase bevindt het bedrijf zich? Wat is de aanleiding voor de vacature? Waar heb jij nu behoefte aan? Vanuit deze context, aangevuld met jouw specifieke behoefte en wensen, gaan we met de opdracht aan de slag. En indien nodig adviseren we je over welke vorm van dienstverband het beste past:

 

 • Werven & Selecteren
 • Uitzenden & Detacheren

 

Heb je adviesvragen omtrent HRM? Zoek je ondersteuning bij HRM? Wil je onderzoeken hoe jouw medewerkers meer rendement voor jouw organisatie kunnen opleveren? Als het gaat om HR Consultancy, helpen Kirsten Goes en Anthony Overweg je graag verder. Zowel Kirsten als Anthony zijn bereikbaar via 035 – 624 86 45.

Zo werkt KGU Recruitment voor haar kandidaten

Wij dagen je uit om het hoogst haalbare te bereiken. We stoppen niet als het moeilijk wordt. Treden graag buiten de gebaande paden. Jouw droombaan staat centraal. Samen bespreken we wat de beste weg is om die droombaan te bemachtigen. En dan gaan we voor je aan de slag. Dat kan betekenen dat we je rechtstreeks in contact brengen met de werkgever waar die baan beschikbaar is. Soms is het delen van onze kennis voor jou al genoeg om op het juiste spoor te belanden. Of we adviseren je om bepaalde zijwegen of hobbels te nemen zodat je op de door jou gewenste bestemming komt. Ons motto ‘KGU Recruitment daagt je uit.’ hebben we niet voor niets boven aan onze website staan!