Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Planner (Servicemonteurs)

Regio: Naarden

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan je als Planner (Servicemonteurs) per direct en fulltime aan de slag gaan voor in ieder geval de komende 6 maanden (mogelijk langer). Door ziekte en verlof van collega’s is deze werkgever hard op zoek naar jou! Zit jij momenteel in een tussenjaar of wil jij tijdelijk aan de slag en wil je werkervaring opdoen binnen een internationale organisatie? Dan is dit je kans!


Deze werkgever bedient inmiddels ruim 100.000 klanten over de hele wereld. En met succes. Waar je ook bent, de procestechnologie die zij ontwikkelen is nooit ver weg. Je gaat onderdeel uitmaken van een internationaal familiebedrijf waarvan het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd is in de buurt van Hilversum en ruim 120 medewerkers je graag verwelkomen als nieuwe collega. Het is een bedrijf dat blijft groeien en waar je echt trots op kan zijn. Ze gaan niet alleen duurzaam om met klantrelaties, maar juist ook met hun eigen medewerkers.

Dit ga je doen

Als Planner (Servicemonteurs) ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het aannemen van in- en externe telefoongesprekken en het plannen en voorbereiden van serviceopdrachten. Daarnaast bent je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en plan de werkzaamheden voor de servicemonteurs zo goed mogelijk in. Je staat nauw in contact met je collega’s van de afdeling Coördinatie, zorgt voor een servicegerichte werkwijze en de juiste administratieve afhandeling.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding in een administratieve, commerciële of logistieke richting.
 • Minimaal 1 jaar relevante stage- of werkervaring in een soortgelijke functie zoals Medewerker Coördinatie, Service Planner, Planner Monteurs, Personeelsplanner, Logistiek Planner of vergelijkbaar.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, in zowel woord als geschrift.
 • Liefst ervaring met klantcontact en geautomatiseerde systemen (bij voorkeur SAP).
 • Een stressbestendige en klantgerichte instelling.

Daarnaast ben je per direct, fulltime beschikbaar en woon je in de omgeving van Naarden.


Heb je als student (havo/vwo/hbo/wo) een tussenjaar, ben je tijdelijk gestopt met je opleiding of volg je een deeltijdstudie? Dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren!

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Planner (Servicemonteurs) voor in ieder geval de komende 6 maanden (mogelijk langer of vast).
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 2.500,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 27 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een moderne, informele sfeer en een goede teamspirit.
 • De mogelijkheid om lid te worden van de personeelsvereniging, welke meerdere keren per jaar leuke activiteiten organiseert.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Karlijn van den Hoogen

035 - 624 86 45
karlijnvandenhoogen@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature