Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Planner

Regio: Amsterdam

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben je als Planner dagelijks verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk inplannen van de chauffeurs. Een afwisselende baan die nooit verveeld! Naast dat er diverse opleidingsmogelijkheden worden geboden, kom je te werken bij een niet alleen financieel gezonde werkgever, maar bieden ze je ook dagelijks vers fruit en wekelijkse trainingen in hun eigen sportschool. En vergeet de vrijdagmiddagborrel niet!


Deze werkgever is een hecht en groeiend familiebedrijf met ruim 150 medewerkers en is gevestigd onder de rook van Amsterdam. Al zo’n 40 jaar zorgen zij voor een snelle en geruisloze afvoer van elk type afval dat een organisatie voortbrengt. Dit doen zij voor grote bedrijven, maar net zo goed voor de slager om de hoek. En met dezelfde focus: persoonlijk contact met de klant! Afval scheiden en recyclen om zo nieuwe grondstoffen te kunnen verkrijgen is een van de speerpunten van deze organisatie.

Dit ga je doen

Als Planner ben jij primair verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk inplannen van de routes van de chauffeurs. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs die verantwoordelijk zijn voor onder andere het plaatsen, legen en ophalen van verschillende soorten afvalcontainers bij diverse zakelijke klanten.


Opdrachten krijg je rechtstreeks of via je collega’s van de afdeling Binnendienst binnen, zowel voor de langere termijn planning als ad-hoc opdrachten die nog dezelfde dag uitgevoerd moeten worden. Door jouw kennis van het wegennet en het goede contact met de chauffeurs weet jij dagelijks de ideale planning te maken en ad-hoc opdrachten iedere keer weer geregeld te krijgen.


Zie je kansen voor verbeteringen in de processen en procedures, voer ze vooral door. Daarnaast heb jezelf geen last van files, want je werkt op maandag t/m vrijdag van 06.00 uur tot 15:00 uur.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo+ opleiding in administratieve, commerciële of logistieke richting.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Planner, Planner Chauffeurs, Personeelsplanner, Logistiek Planner, Planner Transport of vergelijkbaar.
 • Relevante kennis van en ervaring met plansystemen. 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Klantgerichtheid, oplossingsgerichtheid en je kan snel schakelen voor ad-hoc aanvragen.

Daarnaast ben je 36 tot 40 uur per week (van 06.00 uur tot 15.00 uur) beschikbaar en woon je in de omgeving van Amsterdam.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Planner met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 24 vakantiedagen, 3,5 atv-dagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden.
 • Een maandelijkse vrijdagmiddagborrel en regelmatig leuke uitjes met collega’s.
 • Dagelijks vers fruit en een eigen sportschool op kantoor.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Jerry van Bronswijk

035 - 624 86 45 (keuzenummer 2)
jerryvanbronswijk@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature