Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Project Consultant Innovatie

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Onze opdrachtgever is sinds 1987 actief in verschillende sectoren als het gaat om het verkrijgen van financieringen en het voeren van het projectmanagement voor grote (high-tech) innovatie projecten internationaal.

Dit ga je doen

Voor de verdere uitbouw van de succesvolle formule van onze opdrachtgever zoeken wij een gedreven professional met technische affiniteit en ervaring met innovatieprocessen voor de veelzijdige functie van Project Consultant Innovatie.


Als Project Consultant ben je een direct aanspreekpunt voor de klanten en zal je zowel zelfstandig als in teams aan de slag gaan om nieuwe R&D projecten van de grond te tillen. In een kennisintensieve omgeving word je uitgedaagd om heldere strategische plannen te formuleren en complete subsidieaanvragen op te stellen. Na het binnenhalen van subsidies of andere financieringen, word je tevens (mede)verantwoordelijk voor het managen van de uitvoer van het project en communicatie hierover met klanten, project partners en subsidieverstrekker. Je komt in aanraking met alle facetten van innovatie in bedrijven en met heel diverse nieuwe technologieën op het gebied van onder andere high-tech, ICT, duurzame energie en nieuwe media.


In deze functie word je verantwoordelijk voor het opzetten, uitbreiden en beheren van je eigen klantenbestand. Vanwege de grote zelfstandigheid en vrijheid maak je een snelle persoonlijke ontwikkeling door.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde opleiding op hbo/wo niveau, bij voorkeur in een technische richting (bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde/Industrieel Ontwerper of specialisatie richting IT).
 • Bij voorkeur werkervaring met innovatie subsidieprogramma’s of vergelijkbaar.
 • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden.
 • Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen.
 • Serieuze interesse in nieuwe technologieën, affiniteit met IT is een pré.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Gedrevenheid, enthousiasme en een teamplayers mentaliteit.

Ook ben 40 uur per week beschikbaar en woon je in de nabije omgeving van Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Project Consultant Innovatie in een professionele en inspirerende werkomgeving waarbij je direct in dienst komt, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutomaandsalaris tussen de € 2.750,- en € 3.750,- op basis van 40 uur per week. Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Ruimte voor ambitie en het verder ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.
 • Bijbehorende arbeidsvoorwaarden met mogelijkheden tot winstdeling.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Anthony Overweg

035 – 624 86 45
anthonyoverweg@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature