Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Project- & Trainingscoördinator

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever begeleid jij als Project- & Trainingscoördinator grote klantprojecten – vanaf de offerte tot de dagelijkse uitvoering – op het gebied van trainingen, assessments en overige opleidingsvragen. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan, met bijzonder veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en geweldige mogelijkheden om je verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer!

Deze werkgever is een uniek adviesbureau: persoonlijk, informeel en een tikkeltje eigenwijs, maar zeer professioneel en maakt organisaties écht beter. Zij zijn de bedrijfspsycholoog die organisaties met doordachte, goed onderbouwde en vaak verrassende adviezen helpt om mensen en teams beter te laten (samen)werken. Het jonge en ambitieuze team (ca. 20 fte) bestaat uit échte psychologen die bruikbare toepassingen aanbieden van wetenschappelijk onderbouwde theorieën. Daarvoor gebruiken zij assessments, development centers, persoonlijke coaching, klantevents, teamcoaching en incompany trainingen.

Dit ga je doen

In deze uitdagende functie als Project- & Trainingscoördinator werk je nauw samen met de Office Managers en Projectmanager om zo complexe projecten te plannen en coördineren. Je begeleidt onder andere twee grote klantprojecten op het gebied van alle trainingen, assessments en overige opleidingsvragen. Dit vanaf de offerte tot de dagelijkse uitvoering en je bekommert je om de planning, voortgang, rapportages, communicatie (intern en extern) en administratie.

Daarnaast beheer je klantrelaties, bezoek en adviseer je klanten, pak je tussendoor kleinere projecten op, stroomlijn je in samenwerking met de Office Managers de interne organisatie en coördineer en organiseer je (grote) klantevents. Tevens kan je afhankelijk van je ambitie en interesse diverse interne projecten oppakken (bijvoorbeeld op het gebied van hr/hrm, employer branding, ontwikkeling diensten).

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding.
 • Minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van complexe planningen, coördineren van klantprojecten, office management (agendabeheer), traffic coördinatie, hr advies of soortgelijk.
 • Liefst affiniteit met bedrijfspsychologie, ontwikkeling, opleidingen, trainingen, assessments en/of (hr) advieswerk.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden op diverse niveaus (starters tot management en van mbo tot wo niveau).
 • Organisatorisch sterk, je staat stevig in je schoenen en je bent gedreven en ambitieus.

Daarnaast ben je voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar, in bezit van rijbewijs B en woon je in de omgeving van Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Project- & Trainingscoördinator waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 3.250,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 5 extra vakantiedagen als je niet ziek bent geweest.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Laptop en telefoonvergoeding.
 • Flexibele werktijden en veel vrijheid.
 • Opleidingsbudget (extern) en de mogelijkheid om diverse interne opleidingen en cursussen te volgen.
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Teamactiviteiten, zoals bijvoorbeeld: vrijdagmiddagborrels, weekendjes weg, etentjes, etc.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Kelly Koelstra

06 - 23 34 07 23
kellykoelstra@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature