Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Projectcoördinator / Werkvoorbereider (Vastgoed)

Regio: Amersfoort

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan jij aan de slag gaan als Projectcoördinator / Werkvoorbereider. Hier kan je jouw ervaring en kennis gaan laten zien voor grote en kwalitatief hoogstaande bouwprojecten in de vastgoed. Ze werken met korte lijnen en is er weinig tot geen hiërarchie waardoor je snel kan schakelen.


Deze werkgever zet al sinds 1974 een stapje extra voor tevreden klanten. Vol trots, aandacht en met liefde voor onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Onder andere in samenwerking met verschillende woningcorporaties zetten ze hun vakmanschap in voor bestaande- en nieuwbouw. Inmiddels heeft deze vastgoedpartner ruim 400 medewerkers, verdeeld over 20 vestigingen door het land. Er heerst een informele sfeer en de medewerkers zijn verschillend, maar hebben zeker ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor de bouw, maar ze zetten net even een stapje meer om werk te leveren waar ze trots op kunnen zijn!

Dit ga je doen

Als Projectcoördinator / Werkvoorbereider maak je prijsafspraken met zowel leveranciers en onderaannemers. Samenwerken doe je niet alleen met je collega’s, maar ook met verschillende externe partijen zoals architecten en opdrachtgevers. Je bereidt je werk voor in BIM en houdt altijd rekening met bewoners die tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in hun woning blijven. Middels pull planning zorg je ervoor dat er doorgewerkt kan worden en zijn de juiste spullen altijd op het juiste moment en op de juiste plek aanwezig. Timing is alles!

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo of hbo opleiding, in de richting Bouwkunde.
 • Minstens 5 jaar relevante werkervaring in een functie als Werkvoorbereider, Projectleider, Projectcoördinator of vergelijkbaar binnen de bouwsector en met name onderhoud en renovatie.
 • Bekend met pull planning.
 • Liefst kennis van BIM Informatiemodellen en ervaring met Revit.
 • Organisatorisch, bouwkundig en administratief onderlegd.
 • Een klantgerichte, oplossingsgerichte houding en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Daarnaast ben je 40 uur per week beschikbaar, beschik je over een rijbewijs B en woon je in de omgeving van Amersfoort.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Projectcoördinator / Werkvoorbereider waarbij je direct in dienst komt van deze werkgever, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 5.000,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 33 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een informele, platte organisatie waar korte lijntjes zijn en er snel geschakeld wordt.
 • Werken aan kwalitatief hoogstaande projecten.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Karlijn van den Hoogen

035 - 624 86 45
karlijnvandenhoogen@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature