Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

QA Officer

Regio: Almere

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan je als QA Officer jouw kennis op het gebied van kwaliteitswaarborging laten zien voor een heel bekend internationaal A-merk. Je komt terecht in een zeer schone werkomgeving en werkt met de nieuwste materialen en technieken. Samen met jouw collega’s heb je een belangrijke taak, jullie zijn namelijk verantwoordelijk voor de constante kwaliteit van het product en zorgen zo dat miljoenen mensen wereldwijd veilig van hun favoriete drankje kunnen genieten.


Deze werkgever maakt al 75 jaar een drankje voor een aanvulling op een gezonde leefstijl. Het wordt wereldwijd in ruim 40 landen verkocht en door meer dan 40 miljoen mensen per dag gedronken. De ontwikkeling en productie van dit gezonde drankje vindt plaats in Almere en in totaal werken er in Nederlands ruim 650 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers aan het succes van deze organisatie. Naast dat zij een gezonde leefstijl belangrijk vinden, zijn zij ook actief binnen de samenleving. Zo organiseert het bedrijf hardloop- en fietswedstrijden, sponsort musea en zorgcentra en zijn ze lid van het Voedselloket.

Dit ga je doen

Als QA Officer kom je te werken op de afdeling QA & QC en sta je midden in de organisatie. Jij zorgt er namelijk voor dat meerdere afdelingen bij elkaar komen en samenwerken op het gebied van kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het borgen en optimaliseren van het kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem. Daarnaast ben je het 1e aanspreekpunt voor zowel interne als externe relaties op het gebied van kwaliteitsaangelegenheden.


Jouw werkzaamheden bestaan daarnaast onder andere uit:

 • Verbeteren van werkprocessen zoals werkinstructies en procedures.
 • Verder ontwikkelen en uitbreiden van de QA procedures binnen operations en andere interne afdelingen door het geven van trainingen en de juiste coaching.
 • Opvolgen van klachten en zorgdragen voor een juiste afhandeling.
 • Plannen, voorbereiden, begeleiden en afhandelen van audits (intern en extern).
 • Waarborgen van de certificeringen (in Nederland en wereldwijd).

In deze spilfunctie werk je intensief samen met collega’s van verschillende afdelingen binnen de fabriek en rapporteer je aan de Manager QA, QC & Milieu.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo opleiding Levensmiddelentechnologie, Voedingsmiddelentechnologie, HAS of vergelijkbaar.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de foodbranche als Medewerker Kwaliteitscontrole, Quality Controller, Quality Assurance Officer, Medewerker Kwaliteit, Medewerker QA of vergelijkbaar.
 • Actuele kennis van kwaliteitsstandaarden FSSC 22000 en ISO 9001 en relevante wet- en regelgeving mede op het gebied van milieu
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Een gestructureerde, resultaatgerichte, en analytische instelling met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast ben je bij voorkeur voor 40 uur per week beschikbaar (32 of 36 uur is bespreekbaar), van maandag t/m vrijdag (incidenteel op zaterdag) en woon je in de omgeving van Almere.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als QA (Quality Assurance) Officer met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 3.750 (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 27 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een eindejaarsuitkering (afhankelijk van het bedrijfsresultaat).
 • Werken voor een internationaal, gezond, innovatief en bekend bedrijf.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Anthony Overweg

035 – 624 86 45
anthonyoverweg@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature