Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Receptionist(e) / Telefonist(e)

Regio: Naarden

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan je als Receptionist(e) / Telefonist(e) op korte termijn en fulltime aan de slag gaan voor in ieder geval de komende 6 maanden (mogelijk langer of vast). In deze functie ben jij samen met je collega het visitekaartje voor de organisatie, zowel op de vloer als aan de telefoon. Naast 27 vrije dagen kom je te werken in een internationaal familiebedrijf met een uitstekende sfeer.


Deze werkgever bedient inmiddels ruim 100.000 klanten over de hele wereld. En met succes. Waar je ook bent, de procestechnologie die zij ontwikkelen is nooit ver weg. Je gaat onderdeel uitmaken van een internationaal familiebedrijf waarvan het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd is in Naarden en ruim 120 medewerkers je graag verwelkomen als nieuwe collega. Het is een bedrijf dat blijft groeien en waar je echt trots op kan zijn. Ze gaan niet alleen duurzaam om met klantrelaties, maar juist ook met hun eigen medewerkers. Zo heeft deze werkgever uitstekende voorwaarden en ruimte voor verdere ontwikkeling door middel van een continu programma aan opleidingen en trainingen.

Dit ga je doen

Als Receptionist(e) / Telefonist(e) ben jij het visitekaartje van de organisatie! Jij zorgt voor een prettig ontvangst en daarbij een nette entree. Uiteraard zorg je ook voor de inkomende telefoontjes en verbindt deze zo nodig door naar de juiste collega. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen en actief registeren van service gerelateerde vragen en beheer je de service mailbox. Tevens kan het voorkomen dat je af en toe ondersteunt bij administratieve werkzaamheden en andere facilitaire werkzaamheden.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo+ opleiding.
 • Relevante stage- of werkervaring in een soortgelijke functie zoals Receptionist(e), Office Assistant, Junior Secretaresse, Gastheer/-vrouw, Telefonist(e) of vergelijkbaar.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal, in zowel woord als geschrift.
 • Administratief sterk en handig met computersystemen (ervaring met Salesforce is een pre).
 • Dienstverlenende en communicatieve instelling.

Daarnaast ben je 40 uur per week voor in ieder geval de komende 6 maanden beschikbaar (mogelijk langer of vast) en woon je in de omgeving van Naarden.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Receptionist(e) / Telefonist(e) voor in ieder geval de komende 6 maanden (mogelijk langer of vast).
 • Een bruto maandsalaris tot € 2.200,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 27 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een modern pand, informele sfeer en een goede teamspirit.
 • De mogelijkheid om lid te worden van de personeelsvereniging, welke meerdere keren per jaar leuke activiteiten organiseert.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Kelly Koelstra

06 - 23 34 07 23
kellykoelstra@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature