Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Relatiebeheerder Schadeverzekeringen

Regio: Amersfoort

Jouw toekomstige werkgever

Onze opdrachtgever is een hele bekende naam in de automotivebranche. De organisatie deelt haar specialisme, vakkennis en ervaring vanuit hun moderne hoofdkantoor. De diversiteit binnen het grote team van medewerkers is enorm maar een ding heeft iedereen gemeen: de passie voor automotive. Jij toch ook?

Bij deze werkgever kun jij als​ Relatiebeheerder Schadeverzekeringen rekenen op een uitdagende functie, een prettige werkcultuur én opvallend goede arbeidsvoorwaarden. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei.

Dit ga je doen

Als Relatiebeheerder Schadeverzekeringen ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en dealers op het gebied van verzekeringsaanvragen, -wijzigingen en -incidenten. Waar nodig speel je de complexere vragen en incidenten door naar 2e lijns collega’s, met als doel gezamenlijk een compleet dossier voor te kunnen leggen aan de Verzekeringsacceptant. In deze functie rapporteer je aan de Teamleider Verzekeringen.

De communicatie vindt zowel telefonisch als schriftelijk plaats. In jouw communicatie ben jij dan ook helder en duidelijk. Je hebt een adviserende rol richting de klant en dealer over de meest passende verzekeringspolis c.q. dekking en opstellen en opvolgen van offertes conform het acceptatiebeleid. Tevens doe jij direct de technische risicobeoordeling en validatie van aanvragen en mutaties en controleer je de doorlooptijden van werkvoorraden in aanvraag.nl en de mailboxen. Tijdens de zaterdagopenstelling verzorg je de tijdelijke dekkingen. De gevoerde gesprekken en memobeheer registreer je.

In jouw rol treed je tevens op als intermediair en adviseur, gerelateerd aan de zorgplicht, waarbij je klachten analyseert en oplost, en afwijzingen afhandelt op valide gronden. Dit doe je in overleg met je leidinggevende.

Mocht jij een verkoopsignaal oppikken, dan laat je de kans niet schieten om de oorspronkelijke aanvraag uit te breiden met extra producten. Wanneer dit lukt geeft dit jou een kick!


Ook krijg je in deze functie de kans om een bijdrage te leveren op vragen vanuit lopende projecten en actief verbeteringen te signaleren die bijdragen tot een betere kwaliteit en efficiency van de werkzaamheden. De komende tijd wordt er actief gewerkt aan een wisselwerking tussen teams op het gebied van verzekeren en leasing. Hiermee kan jij jouw takenpakket nog verder uitbreiden!

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo opleiding richting commercie en/of bank- en verzekeringen.
 • WFT basis en WFT schade particulier/zakelijk, inclusief de benodigde PE (Erkende Permanente Educatie).
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Relatiebeheerder, Klantbeheerder, Accountmanager of vergelijkbaar binnen de verzekeringsbranche.
 • Liefst ervaring met ANVA.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Goede commerciële, servicegerichte en communicatieve vaardigheden.
 • Een gedreven en proactieve persoonlijkheid.
 • Een analytisch vermogen.
 • Nauwkeurigheid, oplossingsgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Ook ben je 40 uur per week beschikbaar en woon je in de nabije omgeving van Amersfoort.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als ​Relatiebeheerder Schadeverzekeringen waarbij je direct in dienst komt van onze opdrachtgever, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • E​en bruto maandsalaris tussen de € 2.300,- en € 2.700,- o.b.v. 40 uur per week. Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vrije dagen, 5 ATV-dagen, een reiskostenvergoeding én een 13e maand​.
 • Aantrekkelijke extra’s, zoals bijdrage aan een collectieve zorgverzekering en korting op financieringen/verzekeringen.
 • Ruimte voor interne ontwikkeling.
 • Een informele cultuur met veel ruimte om zelfstandig te kunnen werken.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Kelly Koelstra

035 - 624 86 45
kellykoelstra@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature