Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Senior Accountmanager (New Business)

Regio: Amsterdam

Jouw toekomstige werkgever

Onze opdrachtgever in Amsterdam-Noord ontwikkelt zich van social marketingspecialist tot full service online marketingbureau. Ze werken voor 25 á 30 opdrachtgevers, waaronder interessante A-merken in diverse branches. Creatief waren ze al, nu ligt er meer focus op het inzichtelijk en meetbaar maken van de online campagnes. Zij maken online marketing tot een wetenschap. Ze zijn volop in beweging en groeien hard. Ze zetten een nieuwe sales unit op en daarvoor zoeken wij een Senior Accountmanager New Business die wil pionieren!

Dit ga je doen

Met jouw engagerend karakter luister je met 110% concentratie naar (potentiele) opdrachtgevers. Daarnaast wil je altijd winnen en verwachtingen overtreffen en haal en overstijg je zo je targets! Je identificeert met jouw analytisch vermogen binnen no time waar behoefte van de klant zit; of je nu een nieuwe deal ‘closed’ of een mooie upsell realiseert.


Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden voelen de adviezen die jij geeft voor iedere klant alsof ze op maat gemaakt zijn en door jouw kennis van online marketing weet jij allang hoe je dit intern vorm gaat geven. Met jouw doelgerichte werkhouding help je de doelstellingen SMART te maken, zodat online marketingdoelstellingen snel concreet worden en met je visuele instelling schets jij duidelijk het plaatje voor iedere klant.

Jouw missie:

Jij verkoopt niet, jij zorgt dat de andere partij WIL kopen. Want sales draait om vraag en aanbod. Jij ben diegene die ervoor zorgt dat dit voor de opdrachtgever aansluit. Je krijgt duidelijke en uitdagende targets, die je weet te behalen of zelfs te overtreffen binnen de bedrijfsstrategie. Zo zorg je dat deze organisatie kan groeien in aantal klanten (in B2C & B2B) én in omzet. De sales unit is nieuw, dus jij voegt naast het behalen van sales ook kennis en ervaring toe aan deze afdeling door o.a. het samenstellen en bijhouden van klantprofielen.


Hoe je jouw werkdag beleeft:

Die topdeal van gisteren maakt dat je vandaag opnieuw met een brede grijns binnen komt lopen. Met een goede kop koffie zit je er meteen weer lekker in en stuur je het laatste voorstel naar de nieuwe opdrachtgever. Voordat je weer de deur uitgaat check je in de sales tool je eigen ‘sales funnel’. Zo weet je wat er nodig is om deze week WEER boven target te scoren. Het begint al bijna een gewoonte te worden!


Vanaf het eerste moment dat je bij je prospect binnenstapt, ligt jouw focus op informatie inwinnen. Hoe eerder je de doelstellingen van het merk weet, des te sneller je scherp krijgt welke waarde jij kunt toevoegen. Je laat zien dat jullie het nét even anders doen en zo meer groei dan anderen realiseren, zowel voor jullie zelf als voor opdrachtgevers.


Terug op kantoor hoef je niets te zeggen want je lach verklapt genoeg maar.. de champagne komt later! Eerst kruip je achter de computer. Nog vol adrenaline monitor je of er nieuwe marktkansen zijn voor jullie online dienstverlening.

Dit breng je mee

 • The Pursuit of Happyness, Two for the Money, Boiler Room: je kunt de scènes uit deze sales krakers wel dromen.
 • Een proven track record m.b.t. het sluiten van deals (want resultaten uit het verleden bieden ZEKER wel garantie voor de toekomst).
 • Je bent communicatief sterk (op een feestje spreek jij de meeste mensen).
 • Zelfverzekerde presentatie skills (zowel verbaal als op het scherm).
 • +/- 3 tot 5 jaar relevante sales ervaring, bij voorkeur binnen de online marketing als Accountmanager, Sales Manager, New Business Developer, Sales Representative of soortgelijk.
 • Een afgeronde commerciële hbo/wo studie.
 • Ervaring met B2B sales (groot mkb en corporate) en ervaring met het opstellen van klantprofielen.

Daarnaast ben je fulltime en voor onbepaalde tijd beschikbaar en ben je bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Dit wordt geboden

 • Een keiharde, gave sales uitdaging waarbij je direct in dienst komt bij een onze opdrachtgever a.k.a. marktleider.
 • Vast startsalaris tussen de € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week. Het exacte salaris is afhankelijk van jouw opleidingsniveau, leeftijd en ervaring.
 • Variabel deel bij goed presteren/ behalen van targets (bonusconstructie).
 • 25 vakantiedagen (mits je uitgerust terugkomt).
 • Een te gekke functie binnen een jong en gedreven team met collega’s waar je mee kunt sparren.
 • Een ONGEKEND gezellige werksfeer op een super locatie met een levend schilderij als uitzicht.
 • Inspraak in de T&P Spotify playlist (dit vervalt als je de deur uit bent).
 • Een auto van de zaak, laptop en telefoon.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met


Daniëlle van Dusschoten

035 – 624 86 45
daniellevandusschoten@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature