Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

(Senior) Accountmanager

Regio: Mijdrecht

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ga je als Senior Accountmanager (inter) nationale klanten adviseren bij het samenstellen en laten groeien van hun collectie in relatiegeschenken. Deze zelfstandige functie biedt alle kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een gezond familiebedrijf met een breed Europees klantenbestand en afwisselende werkzaamheden.


Deze werkgever is al meer dan 60 jaar succesvol actief in bedrukte relatiegeschenken. In een prachtig pand onder de rook van Amsterdam en gericht op de internationale retailmarkt en promotionele markt ga jij aan de slag. Dit familiebedrijf biedt een groot scala aan de modernste relatiegeschenken aan, die bedrijven naar eigen keuze kunnen personaliseren. Met hun full service concepten, hoge kwaliteit en persoonlijke benadering groeit hun klantenbestand met de dag.

Dit ga je doen


Als Senior Accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en weet hen te overtuigen van de kwaliteit en meerwaarde van onze relatiegeschenken. Je zorgt voor een optimale relatie met bestaande klanten en gaat proactief op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Jij kan de behoefte van de klant achterhalen en een passende oplossing voor ze bieden.

Jij zal onderdeel uitmaken van het commerciële team waarbinnen jij verantwoordelijk bent voor de key accounts. Aan de hand van jouw strategische accountplan benader en adviseer jij onze grote accounts. Wanneer de overeenkomst gesloten is met de klant, haak jij de nodige collega’s aan om de operationele taken in goede banen te leiden.

Binnen het team wordt alles gedocumenteerd in Salesforce en ondersteun je elkaar in lopende projecten. Bovendien schakel jij dagelijks met collega’s van diverse afdelingen. Jaarlijkse internationale beurzen worden meegenomen in jouw commerciële plan.


Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het:

 • Opbouwen van duurzame relaties met klanten, waarbij je hun behoeften begrijpt en oplossingen op maat biedt;
 • Jij zorgt voor een correcte afhandeling van de aanvragen, ontwikkelingen en producties. Daarnaast zet jij de documentatie van jouw klanten in de juiste bedrijfssoftware, Salesforce;
 • Jij communiceert met de diverse drukkers/producenten/klanten en waarborgt kwaliteit en statussen;
 • Bijwonen van relevante vakbeurzen en netwerkevenementen om ons bedrijf en onze producten te promoten;

Dit breng je mee

 •  Een afgeronde hbo of wo opleiding in een commerciële richting.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Accountmanager, Commercieel Projectmanager of vergelijkbaar.
 • Uitstekende communicatieve skills, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels.
 • Je bent een goede en inhoudelijke gesprekspartner met voldoende senioriteit.


Daarnaast ben je 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Utrecht of Amsterdam.


  Dit wordt geboden

  • Een uitdagende baan als Senior Accountmanager waarbij je direct in dienst komt van deze werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
  • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • 13 atv dagen.
  • Een elektrische lease auto en telefoon van de zaak.
  • De mogelijkheid om hybride te werken.
  • Een prettige, informele, jonge werkomgeving binnen een team van ca. 15 collega’s.

  KGU Recruitment daagt je uit

  Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


  Karlijn van den Hoogen

  035 - 624 86 45 (keuzenummer 5)
  karlijnvandenhoogen@kgu.nl

  Solliciteren
  Print deze vacature