Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Service Operations Engineer

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Onze opdrachtgever, een internationaal mediatechnologiebedrijf, verovert de wereld en groeit hard! Deze jonge en dynamische organisatie levert facilitaire ondersteuning bij producties in de broadcastindustrie. Grote kans dat je op televisie één of meerdere programma’s hebt gezien waar deze innovatieve technologieclub een bijdrage aan heeft geleverd. Want deze mooie opdrachtgever in de regio Hilversum werkt voor alle bekende televisiemerken. In binnen- en buitenland. Aan gedurfde projecten met de allernieuwste technieken en technologieën.


In Hilversum, het hart van de televisiewereld, vind je deze uitdagende werkplek, waar geen dag hetzelfde is. Vanuit het kantoor zetten de ruim 500 professionals samen alles op alles om elk project tot een succes te maken. Hard werken en hard lachen gaan hier hand in hand. Net als waardering voor input en veel ruimte voor ontwikkeling. En het succes, dát wordt gevierd. Met een borrel, feestjes of andere uitjes. Op steenworp afstand van het station en met voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Dit ga je doen

Als Service Operations Engineer ga je aan de slag in het Service Operations Center en word je opgeleid ICT technische- en applicatie inhoudelijke problemen op te lossen. Het Service Operations Center is een jong en dynamisch team van mensen die passie hebben voor hetgeen zij doen. Er wordt hard gewerkt, maar daarbij staat plezier voorop. Je gaat veel leren, want dat wat deze organisatie doet is uniek en gebeurt nergens anders.


Daarbij draag je een brede verantwoordelijkheid, je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers op het moment dat een uitzending door technische problemen in gevaar dreigt te komen of als de IT-platformen niet correct functioneren. Dat betekent dat er soms hard gerend moet worden: Iedere minuut dat er iets niet naar behoren werkt, is een verloren minuut die grote gevolgen met zich mee kan brengen.


Je doet er dan ook alles aan om de opdrachtgevers uit de brand te helpen. Dankzij jouw analytisch inzicht en stressbestendigheid ben je in staat goed te kunnen prioriteren. Bij incidenten neem je het initiatief en zorg je ervoor dat je de opdrachtgever regelmatig informeert over de voortgang. Dit doe je op een prettige, constructieve manier. Je neemt hierbij het initiatief en zorgt voor de regie bij het oplossen van incidenten. Bovendien kun je snel schakelen en ben je in staat mee te denken met de klant. De opdrachtgevers kunnen je vertrouwen. Als zij met hun probleem bij jou komen, weten ze dat het hoe dan ook goedkomt!

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo/hbo opleiding, richting ICT.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Service Operations Engineer of vergelijkbaar, bij voorkeur binnen een mediaomgeving.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Een goed probleemoplossend en analytisch vermogen.
 • Stressbestendigheid, oplossingsgerichtheid, klantvriendelijkheid en flexibiliteit.

Ook ben je 40 uur per week beschikbaar en woon je in de nabije omgeving van Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Service Operations Engineer waarbij je direct in dienst komt van onze opdrachtgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een enthousiast en gepassioneerd team die jou goed gaan opleiden en begeleiden in je inwerkperiode.
 • Alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien.
 • Goede atmosfeer waar hard werken, humor en plezier hebben centraal staat. Zo is er met regelmaat een borrel, teamuitje of een bedrijfsfeest.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Annemieke van den Brink

06 - 25 17 41 81
annemiekevandenbrink@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature