Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Servicemonteur (leer- & werktraject)

Regio: Naarden

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever word jij tijdens een maatwerk leer- & werktraject opgeleid tot een gespecialiseerd Servicemonteur! Je volgt diverse interne en externe opleidingen, trainingen en workshops en wordt in de praktijk begeleid door een ervaren collega die je alle kneepjes van het vak leert. Naast de mogelijkheid tot het behalen van certificaten, krijg je gelijk een contract bij het bedrijf, de mogelijkheid om je te ontwikkelen en heb je de kans om in de “keuken” te kijken van de mooiste productiebedrijven van Nederland! Heb jij interesse in techniek, ben je leergierig en enthousiast en wil jij je laten opleiden tot een volwaardig Servicemonteur? Lees dan snel verder en solliciteer!

Deze werkgever bedient inmiddels ruim 100.000 klanten over de hele wereld. En met succes. Waar je ook bent, de procestechnologie die zij ontwikkelen is nooit ver weg. Je gaat onderdeel uitmaken van een internationaal familiebedrijf waarvan het Nederlandse kantoor gevestigd is in Naarden en ruim 150 medewerkers je graag verwelkomen als nieuwe collega. Het is een bedrijf dat blijft groeien en waar je echt trots op kan zijn. Ze gaan niet alleen duurzaam om met klantrelaties, maar juist ook met hun eigen medewerkers. Zo heeft deze werkgever uitstekende voorwaarden en ruimte voor verdere ontwikkeling door middel van een continu programma aan opleidingen en trainingen.

Dit ga je doen

Tijdens het anderhalf jaar durende leer- & werktraject tot Servicemonteur volg je samen met 5 tot 10 andere nieuwe collega’s diverse interne en externe opleidingen, trainingen en workshops, zoals bijvoorbeeld: VCA, NEN-3140, Basis Elektrotechniek, Basis Meet- en Regeltechniek en de nodige instrumentatie- en applicatietrainingen. Met als doel: het behalen van diverse (mbo-3/4) certificaten en je qua kennis klaar te stomen om een volwaardig Servicemonteur te worden!

Naast het leertraject loop, kijk en werk je gemiddeld 2 à 3 dagen per week mee met een ervaren Servicemonteur. Deze ervaren collega laat je bij diverse industriële- en productiebedrijven in Nederland de kneepjes van het vak zien. Ook kan je tijdens het werk op locatie gelijk je opgedane kennis in de praktijk brengen. Daarnaast krijg je hierdoor de mogelijkheid om een “kijkje” te nemen in de keuken van de grootste en mooiste organisaties van Nederland, denk bijvoorbeeld aan bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, waterleveranciers, chemie, olie, etc.

Na het goed doorlopen van het leer- & werktraject ga je als volwaardige Servicemonteur aan de slag in de buitendienst en kom je te werken bij diverse bedrijven (met name bij jou in de buurt) of word je fulltime ingezet bij één en hetzelfde grote bedrijf.

Als specialist ga jij je bij deze bedrijven bezighouden met het inspecteren, onderhouden en kalibreren van professionele meetinstrumenten in de machineparken. Daarnaast voorkom en los je storingen op, kom je met verbetervoorstellen, installeer je nieuwe instrumenten, adviseer en begeleid je de Operators die dagelijks met de machines werken en zorg je voor een goede administratie (gewerkte uren, gebruikte materialen etc.).

Dit breng je mee

 • Mbo 3/4 werk- en denkniveau.
 • Minimaal een afgeronde mbo-2 opleiding richting techniek of een vmbo / havo opleiding en aantoonbare interesse in techniek (bijvoorbeeld vanuit een hobby).
 • Als “starter” enthousiasme en affiniteit met techniek of de nodige ervaring op technisch gebied als bijvoorbeeld monteur, operator en/of productiemedewerker. Maar het kan ook zijn dat je toe bent aan een totale carrièreswitch richting de techniek.
 • De wens en ambitie om je op te laten leiden tot een volwaardig en gespecialiseerd Servicemonteur!
 • Liefst een geldig rijbewijs B (en een auto) of de bereidheid om deze op (korte) termijn te behalen.
 • Goede communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, leergierigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast ben je fulltime beschikbaar (dagdienst) en woon je bij voorkeur in Midden Nederland (straal van circa 50 km rondom Naarden).

Een kennis- en persoonlijkheidstest, gericht op je persoonlijkheid, drijfveren, niveau en technische kennis maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als (leerling) Servicemonteur waarbij je direct in dienst komt van de werkgever. Je start met een 7 maanden contract en is iedereen daarna nog steeds enthousiast. Dan volgt een jaarcontract en heb je het leer- & werktraject helemaal goed doorlopen, dan krijg je een vast contract.
 • Een passend startsalaris dat zal liggen tussen de € 2.000,- en € 3.000,- bruto per maand (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring. Na het goed doorlopen van de eerste 7 maanden krijg je in ieder geval al een nader te bepalen salarisverhoging.
 • 27 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Een 13e maand en een mogelijke winstuitkering.
 • Een modern pand, de nieuwste tools en gereedschappen, een informele sfeer en een goede teamspirit.
 • De mogelijkheid om lid te worden van de personeelsvereniging, welke meerdere keren per jaar leuke activiteiten organiseert.
 • Ook na het leer- & werktraject volop ruimte voor verdere ontwikkeling en doorgroei door middel van een continu programma aan opleiding(en) en training(en), zowel intern als extern.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Jerry van Bronswijk

035 - 624 86 45 (keuzenummer 2)
jerryvanbronswijk@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature