Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Studieadviseur

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever, de grootste opleider van Nederland, kan je al vanaf 32 uur per week aan de slag gaan als Studieadviseur. Het kantoor is op loopafstand van het station en je komt te werken in een jong, ambitieus team waarbij er volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zijn. Zij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling en groei ook zeer belangrijk, zo bieden zij kosteloze opleidingen en cursussen aan zodat jij voor jezelf ook de lat net iets hoger legt.


Deze werkgever staat voor werkend Nederland sterker maken én sterk te houden. Ambitieus? Zeker! Ambitie is niet voor niets een van de kernwaarden van dit bedrijf. Jaarlijks maken zij tienduizenden werkenden sterker door het vergroten van kennis, vaardigheden en competenties. Dit doen zij vanuit hun hoofdkantoor in Hilversum en met ruim 350 medewerkers. Werken voor deze werkgever betekent werken in een inspirerende omgeving waar de lat niet alleen hoog ligt, maar ook echt gehaald wordt. Je krijgt volop ruimte om kansen te grijpen en jezelf te ontwikkelen. Hun motto: ‘het succes van onze medewerkers is ons succes en andersom.’ Deze overtuiging motiveert, geeft energie en inspireert.

Dit ga je doen

Als Studieadviseur ga je potentiële studenten adviseren over opleidingen en trainingen en uiteindelijk begeleiden naar een inschrijving. De warme leads die je gaat benaderen zijn al geïnteresseerde potentiële studenten die bijvoorbeeld een brochure hebben gedownload. De commerciële gesprekken die je voert gaan over de wensen en ambities van de potentiële studenten en je gaat hen adviseren over de juiste studie. Naast telefonisch contact, beantwoord je ook vragen via mail, whatsapp en chat. Je komt te werken op de salesafdeling waar ruim 60 commerciële talenten werkzaam zijn, verdeeld over 15 teams met ieder hun eigen expertise.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo+ opleiding of je beschikt over een havo of vwo diploma.
 • Minimaal 1 jaar stage en/of werkervaring als Commercieel Medewerker Binnendienst, Klantcontact Medewerker, Sales Support Medewerker, Opleidingsadviseur, Studieadviseur of vergelijkbaar.
 • Liefst kennis van het bank- en verzekeringswezen.
 • Communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Commerciële instelling en je bent een prettige gesprekspartner.

Daarnaast ben je op korte termijn voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende functie als Studieadviseur met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 2.200,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een ruim opleidingsbudget om je continue te blijven ontwikkelen.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Samen sporten met je collega’s! Poweryoga en Bootcamp op verschillende dagen.
 • Deelname aan de Social Club: Voor- en met collega’s worden er leuke uitstapjes en activiteiten georganiseerd.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Karlijn van den Hoogen

035 - 624 86 45
karlijnvandenhoogen@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature