Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Supply Chain Coördinator

Regio: Amersfoort

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan je aan de slag als Supply Chain Coördinator voor 32 tot 40 uur per week. In deze functie ben jij een onmisbare schakel binnen het totale goederenproces, kom je te werken binnen een gedreven en professioneel team en kan je jezelf op logistiek gebied verder ontwikkelen!


Deze werkgever timmert al even aan de weg. Al meer dan 30 jaar is het bedrijf actief in de bouwmaterialen. Deze energieke, no-nonsense en groeiende organisatie is één van de grootste in de branche. En met 50 vestigingen verdeeld over heel Nederland en een webshop, kan er 24/7 op de ruim 500 medewerkers gerekend worden. Op het hoofdkantoor nabij Amersfoort wordt de formule bewaakt en verder uitgewerkt. Bouwen laten ze aan vakmensen over, maar binnen de organisatie bouwen zij constant aan de ontwikkeling en loopbanen van medewerkers. Hoe? Door een eigen opleidingshuis bijvoorbeeld. Zo groeien alle medewerkers mee met de organisatie.

Dit ga je doen

Als Supply Chain Coördinator ben jij, samen met je team van 5 collega’s, verantwoordelijk voor een optimale uitvoering van de (online) goederenstroom van de leveranciers naar het distributiecentrum, de vestigingen en zakelijke klanten.

Daarnaast ben je de contactpersoon voor de logistiek dienstverleners, jij lost vragen op over facturatie of leveringen. Je voert controles uit op openstaande orders en verwerkt meldingen die je van de transporteurs krijgt. Ook meldingen en vragen die de servicedesk niet eerstelijns kan oplossen, komen via het meldingensysteem bij jou terecht.

Ook met de leveranciers van de producten en artikelen onderhoud je het contact. Gaat er iets mis met de levering of zijn er facturen niet correct, dan ben jij degene die dit uitzoekt en regelt dat het wordt gecorrigeerd. Tevens denk je mee over de optimalisatie van de interne (logistieke) processen. Al met al een veelzijdige baan waarin jij vanuit de afdeling Supply Chain Management een belangrijke en centrale rol vervult.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo+ of hbo opleiding in de richting van Logistiek, Inkoop, Bedrijfskunde of Supply Chain.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als Voorraadbeheerder, Supply Chain Planner, Assistent Inkoper, Administratief Logistiek Medewerker, Distributie Medewerker of vergelijkbaar.
 • Aantoonbare ervaring met logistieke processen, distributiestromen en voorraadbeheer binnen de retail, groothandel, detailhandel, webshop of een handelsorganisatie.
 • Liefst affiniteit met bouwmaterialen en de bouwbranche.
 • Een sterk analytisch, organisatorisch vermogen en je bent communicatief vaardig.

Daarnaast ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Amersfoort.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Supply Chain Coördinator waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 3.400,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 3 extra vakantiedagen wanneer je niet ziek bent geweest.
 • Een reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • Een bonusregeling.
 • Korting op producten uit het assortiment.
 • Leuke collega’s in een ongedwongen werksfeer.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Anthony Overweg

06 - 14 28 23 71
anthonyoverweg@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature