Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Supply Chain Medewerker (32 uur)

Regio: Amersfoort

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan je aan de slag als Supply Chain Medewerker voor 32 uur per week. In deze functie ben jij een onmisbare schakel binnen het totale goederenproces, kom je te werken binnen een gedreven en professioneel team en kan je jezelf op logistiek gebied verder ontwikkelen!


Deze werkgever timmert al even aan de weg. Al meer dan 30 jaar is het bedrijf actief in de bouwmaterialen. Deze energieke, no-nonsense en groeiende organisatie is één van de grootste in de branche. En met 50 vestigingen verdeeld over heel Nederland en een webshop, kan er 24/7 op de ruim 500 medewerkers gerekend worden. Op het hoofdkantoor nabij Amersfoort wordt de formule bewaakt en verder uitgewerkt. Bouwen laten ze aan vakmensen over, maar binnen de organisatie bouwen zij constant aan de ontwikkeling en loopbanen van medewerkers. Hoe? Door een eigen opleidingshuis bijvoorbeeld. Zo groeien alle medewerkers mee met de organisatie.

Dit ga je doen

Als Supply Chain Medewerker ben jij, samen met je team, verantwoordelijk voor een optimale uitvoering van logistieke processen en orderstromen van de leveranciers naar het distributiecentrum, de vestigingen en klanten. Je zorgt voor een optimale beschikbaarheid van goederen en constateert en lost afwijkingen tijdig op.

Daarnaast ben je de contactpersoon voor de logistiek dienstverleners. Jij weet leveringsafspraken met goederenleveranciers in goede banen te leiden. Om het operationele proces zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen informeer je de logistiek dienstverleners zo goed mogelijk over toekomstige activiteiten (zoals promoties, verbouwingen of ombouwen) en/of andere ontwikkelingen die invloed hebben op het logistieke proces.

Tevens zie je als Supply Chain Medewerker toe op het correct verwerken van voorraadmutaties in het distributiecentrum zoals ontvangsten, inventarisaties en het afhandelen van manco meldingen vanuit vestigingen. Ook ben je aanspreekpunt voor logistieke vragen vanuit de vestigingen en behoort de afhandeling van (online) bezorgorders tot jouw verantwoordelijkheid.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo-4 of hbo opleiding in de richting van Logistiek, Inkoop, Bedrijfskunde of Supply Chain.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als Voorraadbeheerder, Supply Chain Planner, Assistent Inkoper, Administratief Logistiek Medewerker, Distributie Medewerker of vergelijkbaar.
 • Aantoonbare ervaring met logistieke processen, distributiestromen en voorraadbeheer binnen de retail, groothandel, detailhandel of een handelsorganisatie.
 • Liefst affiniteit met bouwmaterialen en de bouwbranche.
 • Een sterk analytisch, organisatorisch vermogen en je bent communicatief vaardig.

Daarnaast ben je 32 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Amersfoort.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Supply Chain Medewerker met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 3.000,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • 3 extra vakantiedagen wanneer je niet ziek bent geweest.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een bonusregeling.
 • Korting op producten uit het assortiment.
 • Leuke collega’s in een ongedwongen werksfeer.
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Anthony Overweg

06 - 14 28 23 71
anthonyoverweg@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature