Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Teamlead Production & Process Support

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever word jij als ervaren Teamlead Production & Process Support de rechterhand van de R&D Manager en ben je samen met jouw team o.a. verantwoordelijk voor het oplossen van en adviseren over knelpunten in de productie. Je draait mee in grote projecten, initieert procesverbeteringen en krijgt hierin veel verantwoordelijkheid! Dit alles tegen een mooi salaris, 30 vrije dagen, uitzicht op een vast dienstverband, ontwikkelmogelijkheden en natuurlijk zicht op alle upcoming (woon)trends!

Deze werkgever produceert en levert wereldwijd hoogwaardige wand- en omslagdecoratie. Dit alles met een team van ruim 200 medewerkers in Nederland en 300 wereldwijd. De unieke producten die zij leveren, zijn het resultaat van interessante samenwerkingen met internationale designers. En vergeet het eigen label niet dat deze club met succes op de markt heeft gezet. Op het hoofdkantoor nabij Hilversum hebben zij alles in eigen beheer: van het designproces tot aan de verkoop, productie en het voorraadmagazijn.

Dit ga je doen

Als Teamlead Production & Process Support geef je leiding aan een team van drie medewerkers. Samen met jouw team zorg je m.n. voor het oplossen van technische en chemische knelpunten en afwijkingen in de eerste productiefase en adviseren jullie de productie-, design-, development afdeling en het lab bij het produceren van bestaande producten en de implementatie van nieuwe producten. Daarnaast ben je de rechterhand en back-up van de R&D Manager en zijn jullie als team continu op zoek naar procesverbeteringen, zodat de producten zo efficiënt mogelijk en zonder verlies van kwaliteit geproduceerd kunnen worden.

Jouw werkzaamheden bestaan verder o.a. uit het:

 • Managen van dagelijkse supportwerkzaamheden: bewaken van de voortgang, toekennen van prioriteiten, plannen van capaciteit, etc.
 • Analyseren van oorzaken van productieproblemen en afwijkingen, het aandragen van oplossingen en de implementatie hiervan in samenwerking met de betreffende afdeling(en).
 • Leiden en uitvoeren van projecten of deelnemen aan grote projecten als processing specialist (bv. bij omzettingen van producten tussen productielijnen en de implementatie van nieuwe producten).
 • Mede verantwoordelijk zijn voor de inbedrijfstelling van nieuwe productielijnen o.b.v. jouw expertise / vakgebied.
 • Initiëren en managen van procesverbeteringen en het motiveren en betrokken maken van de medewerkers.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding richting Procestechnologie, Chemische Technologie, Research & Development of vergelijkbaar.
 • Minimaal 8 jaar werkervaring een soortgelijke functie binnen een productieomgeving en het liefst in de verf, lak, inkt, coatings, vinylplastisol, grafische, druk- en/of papierindustrie.
 • Leidinggevende ervaring en je bent in staat om ideeën op een pragmatische manier doortastend in de organisatie te implementeren.
 • Liefst kennis van rheologie, kleurtechnologie, viscositeitsmetingen en affiniteit met kleur en design.
 • Ervaring op het gebied van procesverbeteringen,(complexe) vraagstukken en projecten.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels), analytisch en probleemoplossend vermogen, hands-on en je bent kwaliteit- en resultaatgericht.

Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en woon je in de omgeving van Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Teamlead Production & Process Support waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 4.500,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Werken in een creatieve, moderne en internationale omgeving.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Dominique Duringhof

06 - 29 44 88 09
dominiqueduringhof@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature