Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Niels Savenije

Een man met een grote glimlach al fietsend over de Bussumerheide, ja dat is onze collega Niels die de rol van Recruitment Consultant met glans vervult. Hij heeft een achtergrond in de sport en het onderwijs, maar dat hij de stap naar recruitment heeft gemaakt was in ieder geval voor zijn omgeving meer een gegeven dan een verrassing. “Mijn beste vrienden zeiden meteen: eindelijk! Dit had ik volgens hen al veel eerder moeten doen.”

 

Met zijn enthousiasme en gedrevenheid gaat hij voor elke opdrachtgever en kandidaat aan de slag om de juiste match te kunnen maken. Mensen motiveren, begeleiden en perspectief bieden is iets wat hij hoog in het vaandel heeft staan.

 

Niels is niet alleen een kei in zijn werk maar ook een betrouwbare, sociale en creatieve collega die we graag in het KGU-team hebben. In zijn vrije tijd bouwt hij aan zijn droomhuisje, speelt hij graag een potje tennis en geniet hij van quality time met zijn gezin en vrienden. En zijn grootste bron van geluk? Zijn dochtertje natuurlijk!


M 06 - 48 35 72 07     T 035 – 624 86 45
E nielssavenije@kgu.nl
LinkedIn Niels Savenije