Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Tender & Bid Specialist

Regio: Amersfoort

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben jij als Tender & Bid Specialist verantwoordelijk voor het uitwerken en binnenhalen van nationale en internationale tenders! Voel jij je thuis binnen een gedreven, commerciële club en wil jij net als de organisatie groeien en je continu blijven ontwikkelen? Dat kan! Tevens kent het bedrijf uitstekende arbeidsvoorwaarden (o.a. een prima salaris, individueel keuzebudget a 19,65% en een reiskosten- en/of thuiswerkvergoeding) en een moderne werkomgeving.


Deze werkgever is een hele bekende naam in de automotivebranche. De organisatie deelt haar specialisme, vakkennis en ruim 50 jaar ervaring vanuit hun moderne hoofdkantoor in Amersfoort. De diversiteit binnen het grote team van ruim 550 medewerkers is enorm, maar één ding heeft iedereen gemeen: de passie voor automotive. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ontspanning! Zo hebben zij een eigen opleidingshuis, is er een gameroom, zijn er meerdere personeelsuitjes per jaar, kan je sporten met jouw collega’s en krijg je kortingen op hun producten!

Dit ga je doen

Als Tender & Bid Specialist onderzoek je nationale en internationale leasings- en mobiliteitsaanbestedingen, maak je een analyse van de kansen en risico’s en breng je advies uit. Als er o.b.v. jouw advies besloten wordt in te schrijven op een tender / aanbesteding, ben jij als projectleider verantwoordelijk voor het uitwerken, schrijven van wervende teksten, calculeren, coördineren en succesvol afronden van het offerte-/tendertraject. Met als doel: het binnenhalen van de tender!

Je werkt nauw samen met 2 directe Tender & Bid collega’s en afhankelijk van je ervaring en de complexiteit van de tender, pak je deze zelfstandig of in teamverband op. Daarnaast werk je veel samen met verschillende interne en externe stakeholders, zoals accountmanagers, inkopers en leveranciers. Communicatie met bestaande of potentiële klanten vindt meestal schriftelijk plaats. Maar daarnaast ga je ook wel eens, samen met een accountmanager, op pad om een voorstel te presenteren of te overleggen met stakeholders.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde hbo / wo opleiding richting Bedrijfskunde, Commerciële Economie, IVA. Communicatie, Marketing of vergelijkbaar.
 • Als “starter” enthousiasme, affiniteit met automotive en de wens om je op aanbestedingsgebied te ontwikkelen. Of ruime ervaring op het gebied van tenders, bids, aanbestedingen of bidmanagement. Of toe aan een 2e stap en commerciële ervaring binnen de leasing, waarbij je te maken hebt gehad met complexe offertes.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (en liefst ook van de Duitse).
 • Analytisch, rekenkundig inzicht en een goede kennis van Excel.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, deadline gedreven kunnen werken en creatieve commerciële teksten kunnen schrijven.

Daarnaast ben je voor 36 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Amersfoort.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Tender & Bid Specialist waarbij je direct in dienst komt van deze werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 20 vakantiedagen.
 • 5 atv-dagen.
 • 19,65% van je bruto salaris als individueel keuzebudget (uit te betalen, voor het kopen van extra vrije dagen, een leasefiets, extra reiskosten, etc.).
 • Een reiskostenvergoeding a € 0,19 per km woon-werkverkeer (max. 25 km enkele reis).
 • Een thuiswerkvergoeding a € 2,- per dag.
 • Sporten met jouw collega’s.
 • Tijd voor ontspanning in de gameroom.
 • Leren via hun eigen online academy.
 • Een collectieve zorgverzekering en korting op leasing, financieringen en verzekeringen.
 • Een informele cultuur, met ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Anthony Overweg

06 - 14 28 23 71
anthonyoverweg@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature