Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Tendermanager

Regio: Leiderdorp

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ga je als Tendermanager de Tenderdesk zelfstandig opzetten en mag je jouw eigen team verder uitbouwen. Je krijgt hier de kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een hechte club collega’s.


Deze werkgever is een Nederlands IT-bedrijf met ruim 20 jaar ervaring met het optimaliseren van IT-processen. Met nu zo’n 50 medewerkers proberen zij groot te zijn in klein blijven. Geen hoge kosten en ingewikkelde maatregelen maar goed te snappen en efficiënte oplossingen met altijd maatwerk.

Dit ga je doen

Als Tendermanager ga jij zelfstandig de tenderdesk opzetten en verder uitbreiden. Je begint met zelf uitwerken van tenders maar bouwt uiteindelijk je eigen team uit om hen vervolgens aan te sturen. Je analyseert mogelijk interessante aanbestedingen binnen de sectoren overheid, onderwijs en zorg, en selecteert welke voor de organisatie interessant zijn. Je professionaliseert de processen, en bovenal schrijf jij winnende teksten voor aanbestedingen. Je doet dit in nauw contact met de Accountmanagers.

Dit breng je mee

  • Een afgeronde hbo- of wo opleiding in een commerciële of bedrijfskundige richting of vergelijkbaar.
  • Minimaal 1 jaar relevante stage- of werkervaring als Commercieel Medewerker, Accountmanager, Bidmanager, Tendermanager of vergelijkbaar.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse- als Engelse taal.
  • Uitstekende commerciële schrijfstijl en je bent communicatief sterk.
  • Proactieve instelling en komt met creatieve en vernieuwende ideeën.

Daarnaast ben je voor 32 tot 40 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Leiderdorp.


Heb je nog geen relevante ervaring maar wel de drive en motivatie om te leren? Dan nodigen we ook jou van harte uit om te solliciteren.

Dit wordt geboden

  • Een uitdagende baan als Tendermanager waarbij je direct in dienst komt van de werkgever en met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een bruto maandsalaris tot circa € 4.000,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • Een reiskostenvergoeding.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Annemieke van den Brink

06 - 25 17 41 81
annemiekevandenbrink@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature