Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Traffic Medewerker / Office Manager

Regio: Lelystad

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ga je als Traffic Medewerker / Office Manager plannen, klantaanvragen behandelen en zorg je voor de dagelijkse gang van zaken op het kantoor, maar nu echt nog even vanuit huis. Dit doe je fulltime en bij een ambitieus tekstbureau in Lelystad. Hier werk je voor je plezier, want de werksfeer is goed en je takenpakket uitdagend.

Deze werkgever is speciaal. Of eigenlijk: ze leveren een zeer specialistische communicatievorm aan een groot aantal, uiteenlopende A-merkklanten door heel Nederland. Dit doen ze vanuit hun kantoor in Lelystad, met zo’n 12 creatieve collega’s en circa evenveel freelancers. Naast het schrijven van flitsende vacatureteksten geven zij advies en trainingen over alles wat te maken heeft met arbeidsmarktcommunicatie. En daar zijn zij goed in, met steeds meer klanten in hun portfolio zijn zij op zoek naar een nieuwe collega!

Dit ga je doen

Als Traffic Medewerker / Office Manager plan je samen met je Traffic collega de werkzaamheden voor je collega’s zo efficiënt mogelijk in via het plansysteem en ben je voor klanten het 1e aanspreekpunt. Of het nu gaat om een vacaturetekst, testimonial, nieuwsbrief, advies- of trainingsopdracht. Jij zorgt voor de juiste planning en match tussen klant en collega. Je begeleidt de aanvragen echt van begin tot eind.

Daarnaast verzorg je correspondentie, zet je facturen klaar, stel je offertes op en beheer je de algemene e-mailbox. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van bestaande relaties en volg je proactief telefonisch warme leads op die m.n. binnenkomen via de website. In deze allround functie sta je midden in de organisatie en zorg je tevens voor het reilen en zeilen op kantoor (o.a. facilitaire zaken, voorraadbeheer en ontvangen van gasten).

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo+ opleiding in een secretariële, communicatieve, commerciële of marketing richting.
 • Minstens 3 jaar relevante werkervaring binnen de commerciële sector als Planner, Office Assistant, Office Manager, Personal Assistent, Secretaresse, Intercedent, Traffic Medewerker, Management Assistent of vergelijkbaar.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Een flexibele instelling en je kunt uitstekend het overzicht bewaren.
 • Stressbestendigheid, je durft besluiten te maken en stelt de juiste prioriteiten.

Daarnaast ben je voor 36 uur per week beschikbaar en woon je in de omgeving van Lelystad.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Traffic Medewerker / Office Manager met uitzicht op een vast dienstverband (eerst 1-jarig uitzendcontract, daarna bij gebleken geschiktheid in dienst).
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 2.750,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Twaalf te gekke collega’s die allemaal, net als jij, lijden aan taal fanatisme.
 • Flauwe grappen tijdens de (on)gezonde lunch wanneer de maatregelen dit weer toelaten.
 • Een creatieve en ongedwongen werksfeer.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Dominique Duringhof

06 - 29 44 88 09
dominiqueduringhof@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature