Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Werkgever en op zoek naar personeel?

Samen staan we sterk en gaan we voor de beste resultaten. Dat doen wij als KGU Recruitment niet alleen met ons team, maar ook al ruim 50 jaar in samenwerking met onze relaties en business partners.

 

Het team dat voor jouw organisatie klaarstaat

Bij KGU Recruitment staat een professioneel, stabiel en ervaren team klaar dat zich met een glimlach en voor de volle 100% inzet. Voor zowel onze relaties als wellicht straks ook voor jouw organisatie. Met de inzet van de beste recruitment technieken en kanalen én up-to-date kennis van wet- en regelgeving op zak, gaan wij op zoek naar de juiste match! Waar een ander stopt, gaan wij door tot we dé kandidaat gevonden hebben. Niet ieder bedrijf zoekt hetzelfde in een kandidaat en dat betekent dienstverlening op maat en laat dat nu net onze expertise zijn!

 

Onze dienstverlening

Het specialisme van KGU is recruitment in de breedste zin van het woord. Niet specifiek in een vakgebied of branche, maar op maat en full service voor onze relaties. Want of het gaat om ziektevervanging, tijdelijke opschaling, vaste functies, interim, werving & selectie, uitzenden of detacheren, dat maakt voor ons niets uit. Wat wij belangrijk vinden om te weten is wat jouw wensen en criteria zijn. Wij, bij KGU Recruitment, gaan voor langdurige samenwerkingen en schakelen met je mee in welke versnelling dan ook!

 

Of jij als werkgever nu op zoek bent naar een accountmanager, hr-adviseur, parttime student of logistiek medewerker, in de media, financiën of de retail zit, corporate, mkb en landelijk of regionaal actief bent, bij KGU Recruitment kan je met elke vacature terecht. Hierin mag je ook eerlijkheid van ons verwachten, het schaap met de vijf poten? Sorry, bestaat niet, maar dat betekent niet dat we niet meedenken. Wij kijken graag samen naar wat wel mogelijk is! Zo bieden wij o.a. ook cursussen en trainingen voor de medewerkers aan. Op die manier kan het schaap met drie poten zich ontwikkelen tot het schaap met vijf poten.

 

Wij staan voor je klaar!

Weten wat jij als werkgever belangrijk vindt staat bij KGU Recruitment op nummer één! En of we nu in onze samenwerking linksom óf rechtsom gaan, moeten afwijken van de gebaande paden of wat drempels moeten nemen: we gaan voor het beste resultaat. Dat betekent dat we ons niet vastklemmen aan allerlei procedures of richtlijnen, omdat dat nu ‘eenmaal zo werkt’. Wat juist voor ons werkt is het vinden van de beste route naar het einddoel voor jouw organisatie.

 

Veel van onze trouwe relaties kunnen dit beamen en staan wij als KGU al jaar en dag bij met betrekking tot hun recruitment vraagstukken. Benieuwd wie onze werkwijze al heeft ervaren? Bekijk hier onze referenties!

 

Ben jij een werkgever, hr-manager, corporate recruiter of hiring manager die op zoek is naar personeel en wil je onze werkwijze zelf ervaren? Neem direct contact op via 035 – 624 86 45 of info@kgu.nl.

 

KGU Recruitment werkt nauw samen met o.a.

 

 


januari 2022