Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Onze klanten en kandidaten aan het woord

Bij alles wat we doen, staan de werkgever en werkzoekende centraal. We zijn dan ook apetrots op de referenties van de mensen voor wie we werken:

 “Meedenkend, flexibel en betrouwbaar: dat is KGU Recruitment voor ons. BN International werkt al ruim 40 jaar samen met KGU en dat is niet voor niets. KGU weet haarfijn hoe onze organisatie in elkaar zit en levert keer op keer snel de juiste mensen. Van tijdelijke tot vaste medewerkers, op alle niveaus en voor iedere afdeling.”


Anita, Personeelsfunctionaris bij BN International

“To-the-point, snel, professioneel, vriendelijk, zakelijk en goed. Dat zijn de kernwoorden die KGU Recruitment voor mij beschrijven. Ik werd benaderd voor de functie van Kredietacceptant bij Volkswagen Pon Financial Services en had ik binnen no-time de baan. Hoe ik de samenwerking in de toekomst zie? Wie weet brengt KGU mij ooit weer naar een andere baan.”


Gert-Jan, Kredietacceptant bij Volkswagen Pon Financial Services

“KGU Recruitment weet goed welke kandidaten het beste matchen met ons mediabedrijf. En met deze kandidaten maken we altijd op korte termijn kennis. De samenwerking is prettig en relaxed. We weten echt wat we aan KGU hebben. ”

 


Carien, P&O Coördinator bij Talpa

“Een baan in je schoot geworpen krijgen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar KGU Recruitment deed het. En hoe! Op een snelle en doortastende manier matchte KGU mij aan de rol van Bidmanager bij de NCOI Groep. De procedure verliep vliegensvlug, waardoor ik in no time een krabbel onder mijn nieuwe contract kon zetten. Of ik KGU aan zou raden bij anderen? Jazeker! En al helemaal als je zoekende bent naar een club die meegaand is en de juiste match haarfijn weet te maken.”


Carin, Bidmanager bij NCOI Groep

“Met de focus op recruitment is onze samenwerking uitgegroeid tot een echt partnership, klaar voor de toekomst. Omdat we al lang samenwerken, begrijpt KGU Recruitment wat wij zoeken en hebben ze verschillende vacatures succesvol kunnen invullen. De mensen van KGU weten hoe belangrijk luisteren is en schakelen snel wanneer mogelijk.”


Cecile, HR Adviseur bij CanalDigitaal & Online.nl

“KGU Recruitment benaderde mij via LinkedIn met een mooie vacature bij United. Ik vond het enorm prettig dat ze zoveel persoonlijke aandacht aan mij(n situatie) schonken. Hiermee dachten ze zowel aan de belangen van hun opdrachtgever als aan die van mij. Ik kan werkzoekenden zeker aanraden om contact op te nemen met KGU. Vooral als je nog niet goed voor ogen hebt welke functie bij jou past. Of wanneer je een baan zoekt in de mediasector, maar je niet de juiste contacten hebt om hier binnen te rollen.”


Ferdi, Video Editor bij United

“Al bel ik om 17.00 uur ’s avonds dat we met spoed iemand nodig hebben, er wordt altijd enthousiast gereageerd bij KGU Recruitment. Als ik dan de volgende dag mijn mailbox open, heb ik vaak al cv’s in mijn inbox. Bij KGU kijken ze verder dan alleen naar de inhoud van een cv. Petje af voor de aandacht en de tijd die er wordt besteed aan kandidaten. Het is knap hoe ze ervoor zorgen dat binnen zeer korte tijd kandidaten aan tafel zitten die niet alleen op basis van werkervaring, maar ook op basis van persoonlijkheid bij onze organisatie passen.”


Sharon, HR Coördinator Recruitment bij NEP The Netherlands

“Twee partijen benaderden mij voor dezelfde functie. Ik koos voor een samenwerking met KGU Recruitment, vanwege de professionele en persoonlijke aanpak. KGU toonde interesse in mij als persoon en dacht met me mee over hoe ik de sollicitatieprocedure het best kon aanpakken. En met succes, want ik kreeg de baan. En ook na mijn start als coördinator e-commerce bij Bouwmaat, was er nog veel persoonlijk contact.”


John, Webshop Manager bij Bouwmaat Nederland

“KGU Recruitment schakelt snel, denkt in oplossingen en houdt je als klant volledig op de hoogte van de ondernomen acties. Ook kun je rekenen op persoonlijke aandacht. Dit in tegenstelling tot grote intermediairs waarbij beslissingen vaak over diverse schijven moeten gaan in verband met vastgestelde procedures.”


Margot, HR Manager bij Van Meeuwen

“Ik ben door veel recruitmentpartijen benaderd met gladde praatjes en droomfuncties, tot ik er gek van werd. KGU Recruitment koos voor een down to earth- en realistische aanpak. Voor hen was ik geen wandelende zak geld, maar een Online Marketeer die goed paste bij de openstaande functie en de werkgever. En zo startte ik niet veel later in mijn leuke baan met voldoende uitdaging voor de toekomst, bij Jongeneel.”


Bart, Online Marketeer & Communicatie bij Koninklijke Jongeneel