Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Onze klanten en kandidaten aan het woord

Bij alles wat we doen, staan de werkgever en werkzoekende centraal. We zijn dan ook apetrots op de referenties van de mensen met wie we werken:

 “Meedenkend, flexibel en betrouwbaar: dat is KGU Recruitment voor ons. BN International werkt al ruim 40 jaar samen met KGU en dat is niet voor niets. KGU weet haarfijn hoe onze organisatie in elkaar zit en levert keer op keer snel de juiste mensen. Van tijdelijke tot vaste medewerkers, op alle niveaus en voor iedere afdeling.”


Anita, Personeelsfunctionaris bij BN International

“Een baan in je schoot geworpen krijgen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar KGU Recruitment deed het. En hoe! Op een snelle en doortastende manier matchte KGU mij aan de rol van Bidmanager bij de NCOI Groep. De procedure verliep vliegensvlug, waardoor ik in no time een krabbel onder mijn nieuwe contract kon zetten. Of ik KGU aan zou raden bij anderen? Jazeker! En al helemaal als je zoekende bent naar een club die meegaand is en de juiste match haarfijn weet te maken.”


Carin, Bidmanager bij NCOI Groep

“KGU Recruitment weet goed welke kandidaten het beste matchen met ons mediabedrijf. En met deze kandidaten maken we altijd op korte termijn kennis. De samenwerking is prettig en relaxed. We weten echt wat we aan KGU hebben.”


Carien, HR Adviseur bij ITV Studios

“Ondanks ik zelf niet direct overtuigd was, wist KGU 100% zeker dat deze baan als Finance Proces Analist bij Lidl helemaal bij me paste. Ze lieten me dus ook niet zomaar ‘nee’ zeggen. Dankzij hun vastberadenheid en kennis liet ik me overtuigen en ging toch op gesprek. Nu ben ik met heel veel plezier aan het werk bij Lidl. Ik kan niet anders dan KGU Recruitment bedanken voor hun vasthoudendheid. Daardoor heb ik nu een geweldige baan. Ik kan KGU van harte aanraden.”


Marlon, Finance Proces Analist bij Lidl Nederland

“Bij functies die moeilijk of op projectbasis in te vullen zijn, is KGU Recruitment de preferred supplier van Volkswagen Pon Financial Services. De samenwerking is enorm fijn. KGU heeft de kennis in huis, levert kwaliteit en de communicatie is open en eerlijk. Ook investeren ze in hun klanten en vragen ze goed uit wat we precies zoeken in een kandidaat. Als we KGU inschakelen, weten we zeker dat we de juiste kandidaat op de juiste plek krijgen.”


Chantal, HR Adviseur bij Volkswagen Pon Financial Services

“KGU Recruitment benaderde mij via LinkedIn met een mooie vacature bij EMG (voorheen United). Ik vond het enorm prettig dat ze zoveel persoonlijke aandacht aan mij(n situatie) schonken. Hiermee dachten ze zowel aan de belangen van hun opdrachtgever als aan die van mij. Ik kan werkzoekenden zeker aanraden om contact op te nemen met KGU. Vooral als je nog niet goed voor ogen hebt welke functie bij jou past. Of wanneer je een baan zoekt in de mediasector, maar je niet de juiste contacten hebt om hier binnen te rollen.”


Ferdi, Video Editor bij EMG

“Met de focus op recruitment is onze samenwerking uitgegroeid tot een echt partnership, klaar voor de toekomst. Omdat we al lang samenwerken, begrijpt KGU Recruitment wat wij zoeken en hebben ze verschillende vacatures succesvol kunnen invullen. De mensen van KGU weten hoe belangrijk luisteren is en schakelen snel wanneer mogelijk.”


Cecile, HR Adviseur bij CanalDigitaal & Online.nl

“Twee partijen benaderden mij voor dezelfde functie. Ik koos voor een samenwerking met KGU Recruitment, vanwege de professionele en persoonlijke aanpak. KGU toonde interesse in mij als persoon en dacht met me mee over hoe ik de sollicitatieprocedure het best kon aanpakken. En met succes, want ik kreeg de baan. En ook na mijn start als coördinator e-commerce bij Bouwmaat, was er nog veel persoonlijk contact.”


John, Webshop Manager bij Bouwmaat Nederland

“Na goede ervaringen bij een vorige werkgever heb ik Yakult Europe B.V. aan KGU Recruitment verbonden. KGU kijkt naar het totaalpakket; niet alleen naar het cv van de kandidaat, maar ook naar de persoonlijke klik. Ze begrijpen de vraag áchter de vraag en zorgen voor een snelle, duurzame en accurate invulling van onze vacatures. Omdat het KGU-team zowel met ons als onderling goed samenwerkt, word ik altijd snel geholpen. En dat is in de huidige arbeidsmarkt, die continu verandert, zeker nodig!”


Lique, HR Business Partner bij Yakult Europe B.V.

“Dankzij KGU Recruitment heb ik nu een mooie, vaste baan bij Keune Haircosmetics een tof bedrijf om voor te werken! De medewerkers bij KGU zijn open, eerlijk, straight to the point en houden van snel schakelen: ‘u hoort nog van ons’ is niet aan de orde. Zelfs toen mijn contactpersoon op vakantie ging en iemand anders het over nam, hoefde ik niet opnieuw mijn verhaal te doen. Het werd gelijk overgenomen alsof er niets aan de hand was. Mocht ik KGU ooit weer nodig hebben, wat ik natuurlijk niet hoop, dan bel ik ze meteen op.”


Raymon, Export Medewerker bij Keune Haircosmetics