Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Onze klanten en kandidaten aan het woord

Bij alles wat we doen, staan de werkgever en werkzoekende centraal. We zijn dan ook apetrots op de referenties van de mensen voor wie we werken:

 “Met de focus op recruitment is onze samenwerking uitgegroeid tot een echt partnership, klaar voor de toekomst. Omdat we al lang samenwerken, begrijpt KGU Recruitment wat wij zoeken en hebben ze verschillende vacatures succesvol kunnen invullen. De mensen van KGU weten hoe belangrijk luisteren is en schakelen snel wanneer mogelijk.”


Cecile, HR Adviseur bij CanalDigitaal & Online.nl

“Ik was op zoek naar een nieuwe, uitdagende baan toen KGU Recruitment me vroeg te solliciteren op een vacature bij Zara Nederland. Ik kende KGU niet, en was verrast door de laagdrempelige maar doortastende en professionele aanpak. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop en dat maakte onze samenwerking zeer prettig.”


Gilles, Manager Payroll bij Zara Nederland (Inditex)

“Meedenkend, flexibel en betrouwbaar: dat is KGU Recruitment voor ons. BN International werkt al ruim 40 jaar samen met KGU en dat is niet voor niets. KGU weet haarfijn hoe onze organisatie in elkaar zit en levert keer op keer snel de juiste mensen. Van tijdelijke tot vaste medewerkers, op alle niveaus en voor iedere afdeling.”


Anita, Personeelsfunctionaris bij BN International

“Twee partijen benaderden mij voor dezelfde functie. Ik koos voor een samenwerking met KGU Recruitment, vanwege de professionele en persoonlijke aanpak. KGU toonde interesse in mij als persoon en dacht met me mee over hoe ik de sollicitatieprocedure het best kon aanpakken. En met succes, want ik kreeg de baan. En ook na mijn start als coördinator e-commerce bij Bouwmaat, was er nog veel persoonlijk contact.”


John, Webshop Manager bij Bouwmaat Nederland

“KGU Recruitment weet goed welke kandidaten het beste matchen met ons mediabedrijf. En met deze kandidaten maken we altijd op korte termijn kennis. De samenwerking is prettig en relaxed. We weten echt wat we aan KGU hebben. ”

 


Carien, P&O Coördinator bij Talpa

“To-the-point, snel, professioneel, vriendelijk, zakelijk en goed. Dat zijn de kernwoorden die KGU Recruitment voor mij beschrijven. Ik werd benaderd voor de functie van Kredietacceptant bij Volkswagen Pon Financial Services en had ik binnen no-time de baan. Hoe ik de samenwerking in de toekomst zie? Wie weet brengt KGU mij ooit weer naar een andere baan.”


Gert-Jan, Kredietacceptant bij Volkswagen Pon Financial Services

“Bij KGU Recruitment denk ik gelijk aan dynamisch, betrokken, persoonlijk en servicegericht. Dat heb ik zelf mogen ervaren tijdens onze zoektocht naar Vlaams- en Franstalige medewerkers voor onze klantenservice in Nederland. Onze samenwerking toen – en nu nog steeds – was informeel, open, prettig en eerlijk. KGU maakt verwachtingen waar en denkt continu met je mee. Dat leverde ons fantastische kandidaten op. En belooft nog veel voor onze samenwerking in de toekomst.”


Gert, Customer Service Operations Manager bij Staples (Advantage) Benelux

“KGU Recruitment heeft mijn verwachtingen zeker waargemaakt! Betrouwbaar, integer, accuraat, behulpzaam en samenwerkingsgericht; het contact liep vlekkeloos en iedereen bij KGU stond altijd voor mij klaar. Het resultaat van de fijne samenwerking is dat ik nu een mooie HR-functie mag vervullen bij Keune Haircosmetics.”


Hiskine, HR medewerker bij Keune Haircosmetics

“KGU Recruitment schakelt snel, denkt in oplossingen en houdt je als klant volledig op de hoogte van de ondernomen acties. Ook kun je rekenen op persoonlijke aandacht. Dit in tegenstelling tot grote intermediairs waarbij beslissingen vaak over diverse schijven moeten gaan in verband met vastgestelde procedures.”


Margot, HR Manager bij Van Meeuwen Industries BV

“KGU Recruitment heeft mij benaderd voor de functie van Teamleider Productie bij Heinz in Utrecht. Deze functie sprak mij erg aan en na de sollicitatieprocedure – waarin alles netjes was geregeld – heb ik nu een contract. De samenwerking met KGU Recruitment verliep prettig en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ook de baan bij Heinz bevalt uitstekend”


Mark, Teamleider Productie bij Heinz Utrecht