Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment

Lang, lang, lang geleden
KGU is eind jaren zestig, in 1969 om precies te zijn, gestart als uitzendbureau in hartje Hilversum. Anno nu zijn wij een toonaangevende speler op de arbeidsmarkt, sinds 2019 onderdeel van GJ Dé HR-Partner en samen een full service HR dienstverlener. We gaan voor de ultieme vorm van vaste en flexibele arbeidsbemiddeling, precies op maat. En…KGU is nog steeds gevestigd in hartje Hilversum, aan de Herenstraat.

 

 

Anders en beter
Van origine zijn we dus een “old skool” uitzendbureau. En ja, we bemiddelen ook nu tussen werknemers en werkgevers. Toch is er veel veranderd. We gaan met onze tijd mee. Ons netwerk is nog groter, onze kennis van de arbeidsmarkt is verder toegenomen en de ervaring van ons team groeit met de dag. We focussen ons op de bemiddeling van mbo-, hbo- en wo-professionals, zowel in het mkb als corporate, regionaal en landelijk.

 

Veel is dus anders, en net zoveel is hetzelfde gebleven. Wat we doen, doen we goed én net even anders dan anderen. Simpelweg door afspraken na te komen en verder te denken (én te doen) dan onze neus lang is. Door verwachtingen te overtreffen. Met onze diensten: Werven & Selecteren, Uitzenden & Detacheren en Payroll. Door de perfecte balans te bieden tussen een professionele en persoonlijke aanpak. Door echt te luisteren en te praten met onze klanten en kandidaten.

 

Samen staan we sterk
Voor ons is samenwerking het bundelen van krachten en ieders talent tot het maximale benutten. Dus gaan we voor de meest ideale vorm van partnership met onze klanten en kandidaten. We geloven in focus, maken de verbinding met business partners die waarde toevoegen aan onze dienstverlening en creëren zo een ijzersterk team dat de drijvende kracht achter onze full service HR dienstverlening is.