Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU droomt al 50 jaar met je mee!

In het kader van het 50-jarig bestaan van KGU Recruitment, hebben wij in 2019 een jubileum magazine uitgebracht.

 

KGU helpt al ruim 50 jaar kandidaten aan een droombaan en werkgevers aan hun gedroomde werknemers. Daarom stond ons jubileumjaar in het teken van dromen. Hoe mooi is het om mensen te helpen aan een droombaan?

 

Dat dromen voor iedereen verschillend zijn blijkt wel uit de verschillende verhalen in ons magazine. Wat is een droombaan eigenlijk? En hoe weet je wat jouw droombaan is? Wat nu als je de beoogd opvolger bent van het familiebedrijf, doe je dan wel wat je leuk vindt? We interviewden allerlei ondernemers en werknemers, waarbij we maar tot één conclusie konden komen: als je zelfs met kaas tot feesten in New York kan komen, zoals Martijn Bos, als je durft te switchen van een goede baan bij de bank naar je eigen klusbedrijf, zoals Hanno Bevelander, als je het lekkerste ijs in het Gooi maakt met de beste pistachenoot uit Sicilië, zoals Caroline Kooij, of als je met stoere machines de hele wereld kan veroveren, zoals Claudia van den Pol … dan is the sky the limit!

 

Met ons jubileum magazine steunden we bovendien het werk van Make-A-Wish Nederland. Zij maken dromen waar van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish gelooft net als wij in de kracht van een droom.

 

Kortom: een leuk magazine voor zowel werknemers als werkgevers, boordevol inspiratie om direct mee aan de slag te gaan. Wil je een exemplaar van het magazine ontvangen? Dat kan natuurlijk! Mail je naam en adres naar info@kgu.nl. Of kom even langs op kantoor aan de Herenstraat 23 in Hilversum!