Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

KGU Recruitment doneert € 11.500,- aan Make-A-Wish-Nederland

 

 

 

Al ruim 50 jaar lang helpt KGU Recruitment kandidaten aan hun droombaan en werkgevers aan hun gedroomde werknemer. Het begrip ‘dromen’ staat altijd centraal in onze werkwijze, maar tijdens ons jubileumjaar in 2019 gaven we er extra aandacht aan; het hele jaar zamelden we geld in voor Make-A-Wish Nederland, een stichting die net als wij gelooft in de kracht van een droom en de dromen van ernstig zieke kinderen waarmaakt.

 

En niet alleen wij, maar ook klanten, kandidaten, relaties en business partners hielpen (indirect) mee. Met succes! Eind 2019 hebben we een cheque van € 11.500,- aan Hanneke Verburg, algemeen directeur, en Ilse Geron, fondsenwerver, van  Make-A-Wish Nederland kunnen overhandigen.

 

Make-A-Wish Nederland

Doe jij het werk waar je als kind al van droomde? Zo niet, wij helpen je graag. Maar, het is helemaal niet vanzelfsprekend dat je ‘later’ kunt doen wat je altijd al wilde. Bijvoorbeeld wanneer je als kind ernstig ziek bent. Dan is de toekomst onzeker. Make-A-Wish Nederland maakt de dromen van deze kinderen tóch waar. Zo kunnen ze bijvoorbeeld één dag hun droombaan uitoefenen. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijke wensen waar de stichting zich voor inzet. Dit zijn stuk voor stuk zorgvuldig geplande ‘Wish Journeys’, die blijvende impact hebben en de jonge patiënten én hun omgeving hoop en kracht geven. Zo maakt Make-A-Wish Nederland herinneringen die een leven lang mee gaan.

 

Met elkaar geld inzamelen

Tijdens ons jubileumjaar hebben we op diverse manieren geld ingezameld voor Make-A-Wish Nederland. Zo doneerden we voor elke geplaatste kandidaat € 50,- en ook via ons jubileum magazine hebben we geld ingezameld. We riepen daarnaast al onze klanten, kandidaten, relaties en business partners op om te doneren en velen van hen hebben een bijdrage geleverd. Samen hebben we € 11.500,- gedoneerd en via deze weg willen wij iedereen hier enorm voor bedanken! Mede dankzij jullie hulp kan de stichting nóg meer dromen van ernstig zieke kinderen in vervulling brengen.

 

Doneren kan nog steeds

Wil jij ook een doneren? Dat kan! ‘Gewoon’ persoonlijk of als bedrijf (bijvoorbeeld via een business challenge en strijd in teams tegen elkaar voor de beste wensvervulling!). Of word wensvervuller zoals Hetty Spaans en maak dat wat een ernstig ziek kind niet voor mogelijk houdt, toch mogelijk! Op de website van Make-A-Wish Nederland ontdek je wat jij allemaal kunt betekenen voor de stichting.

 

Niet alleen tijdens ons jubileumjaar, maar ook daarna blijven wij ons als KGU Recruitment inzetten voor Make-A-Wish Nederland. Door jaarlijks een bijdrage te leveren aan deze prachtige stichting, dragen we ons steentje bij om de vele mooie kinderdromen in vervulling te laten gaan. Dat doen we met plezier!

 

 


december 2019