Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Zo werkt KGU Recruitment voor werkgevers

KGU daagt je uit. Om het hoogst haalbare te bereiken. Niet te stoppen als het moeilijk wordt. Om buiten de gebaande paden te treden. En wij doen hetzelfde.

 

Met een glimlach, 100% focus op recruitment, de benodigde certificeringen, professioneel en met de inzet van de beste recruitment technieken- en kanalen. Alweer sinds 1969. Maar bovenal vanuit jouw behoefte en de situatie van waaruit de vacature is ontstaan.

 

 

Dus welke vacature je ook bij ons neerlegt: we informeren eerst: in welke fase bevindt het bedrijf zich? Wat is de aanleiding voor de vacature? Waar heb jij nu behoefte aan? Vanuit deze context, aangevuld met de specifieke behoefte en wensen, gaan we met de opdracht aan de slag. En indien nodig adviseren we je over welke vorm van dienstverband het beste past:

 

  • Werving & Selectie
  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Payroll

En of we nu in onze samenwerking linksom óf rechtsom gaan, moeten afwijken van de gebaande paden of wat drempels moeten nemen: we gaan voor het beste resultaat. Dat betekent dat we ons niet vastklemmen aan allerlei procedures of richtlijnen, omdat dat nu ‘eenmaal zo werkt’. Wat juist voor ons werkt, is het vinden van de beste route naar jouw einddoel.

 

Natuurlijk hebben we een extreem hoge mate van betrokkenheid, betrouwbaarheid, professionaliteit en staan we voor kwaliteit. Voor ons zijn dit vanzelfsprekende waarden. Net als dat we het logisch vinden dat we alles wat we doen, uitvoeren met kennis van zaken én volgens afspraak. Dit doen we voor uiteenlopende bedrijven, regionaal en landelijk.

 

We geloven in focus. Heb je een HR-vraag die buiten onze focus valt, dan kunnen we rekenen op en je in contact brengen met de specialisten van onze samenwerkingspartner GJ Dé HR-Partner.

 

Wil je onze werkwijze zelf ervaren? Neem direct contact op via 035 – 624 86 45 of info@kgu.nl.

 

Benieuwd wie onze werkwijze al heeft ervaren? Bekijk hier onze referenties van werkgevers en kandidaten.