Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Karlijn 5 jaar bij KGU Recruitment

Karlijn van den Hoogen, werkt alweer vijf jaar bij KGU Recruitment. Ze is geboren en getogen in Limburg, daardoor ook wel ‘Belg’ genoemd bij ons. Dat ze het leuk vindt om bij KGU Recruitment te werken blijkt wel uit het feit dat ze 1 à 2 keer per week naar Hilversum reist om naast de dagen dat zij thuiswerkt, ook tijd met het team wil doorbrengen. Wij zijn natuurlijk erg blij met deze allrounder binnen KGU en met haar ambitie en potentie is het, wat ons betreft, op naar de volgende 5 jaar. In deze blog vertelt Karlijn zelf over haar jubileum bij KGU Recruitment.

 

Van horeca naar recruitment
“Voordat ik bij KGU Recruitment begon, ben ik eerst werkzaam geweest in de Hotel Business en daarna bij een uitzendbureau in Amsterdam. Ik vond dit werk meteen al erg leuk en uitdagend maar ik merkte dat ik nog niet bij het juiste bureau zat. Toen ik de vacature van KGU Recruitment voorbij zag komen, met daarin een erg interessante werkomschrijving die helemaal aansloot bij mijn manier van werken, heb ik direct gesolliciteerd. Het voelde dan ook bijna meteen als thuis toen ik binnenliep bij KGU. Tijdens het eerste gesprek met Anthony was er direct een klik en het gesprek duurde dan ook ruim 1,5 uur. Dit voelde als een bedrijf waarbij ik superveel kan leren en waar ik het ontzettend naar m’n zin zou gaan hebben. En dat is zeker gebleken!”

 

“Karlijn is altijd enthousiast, gezellig en geïnteresseerd. Daarnaast is ze professioneel, transparant en eerlijk in haar advies en daarom prettig om mee samen te werken.”

– Joke, HR Adviseur, Bouwmaat Nederland BV

 

Mijn werk bij KGU
Mijn passie ligt bij het adviseren en begeleiden van klanten en kandidaten. Hoewel ik voornamelijk verantwoordelijk ben voor het werven en selecteren van kandidaten, doe ik ook de intakegesprekken en relatiebeheer. Ik omschrijf mezelf graag als een allround Recruiter die graag een bedrijf leert kennen voordat ze aan de slag gaat. Wat het werken bij KGU zo leuk maakt is de verantwoordelijkheid. Ik heb mijn eigen klantenkring en kan daarmee zelfstandig aan de slag. Maar als je hulp nodig hebt staat iedereen voor je klaar. Op dit moment is het werven van kandidaten uitdagender dan ooit en dat maakt het werk zo leuk. Echt in gesprek gaan met mensen en bedrijven geeft mij energie.”

 

“Gefeliciteerd met jouw 5-jarig jubileum Karlijn! Wij kennen elkaar al een paar jaar en kan niet anders zeggen dat ik onze contacten altijd als heel prettig ervaar. Recent heeft Karlijn, ondanks dat zij vakantie had, mijn vacature snel en zorgvuldig opgepakt en hebben wij inmiddels een fijne nieuwe collega. Karlijn weet perfect wie wel en wie niet bij onze organisatie past. Mijn contacten met jou zijn altijd helder en vooral ook gezellig, dank hiervoor! KGU boft met zo’n fijne collega …. op naar de volgende 5 jaar …. zowel voor Karlijn/KGU als voor mij!”

– Helma, HR Adviseur, DVT advies

 

 

Successen

“Wat mij erg is bijgebleven in de afgelopen 5 jaar en wat ook verschillende keren is voorgekomen, is dat wanneer mijn contactpersonen/opdrachtgevers ergens anders gaan werken, ze mij vervolgens toch weer benaderen om de werving op te pakken voor het vinden van nieuwe collega’s bij hun nieuwe werkplek. Ook komt het voor dat de kandidaten die ik heb geplaatst, doorgroeien naar leidinggevende functies waardoor ze na een paar jaar mijn contactpersoon zijn geworden en zelf vacatures bij me uitzetten. Dit vind ik erg leuk en fijn om mee te maken. Zo bouw je ook echt een goede band op met je relaties.”

 

 

 

Ver weg maar ook dichtbij
Omdat ik in Limburg woon, werk ik veel vanuit huis. Toch is het team erg hecht en heb ik altijd het gevoel dat ik onderdeel ben van het team. We delen veel met elkaar, zowel over werk als privézaken en kennen elkaar daardoor erg goed. Daarnaast zijn onze bedrijfsuitjes ook altijd heel gezellig, want zolang er lekkere hapjes (en voornamelijk) drankjes aanwezig zijn, maken wij er een feestje van! Onderling hebben we een fijne sfeer en kunnen we altijd met elkaar lachen. Voorlopig blijf ik hier nog wel even plakken!”

 

 

 

 

 

 

 

 


juni 2023