Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

De kracht van KGU Recruitment

Wat is het geheim achter de jarenlange en succesvolle samenwerking met onze trouwe klanten? Waarom weten kandidaten ons kantoor in hartje Hilversum keer op keer weer te vinden en hoe verklaren we de vele positieve referenties die we de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen? Samengevat: wát is de kracht van KGU Recruitment? We zetten het op een rijtje…

 

Ruim 65 jaar recruitmentervaring

KGU Recruitment is in 1969 gestart als oldskool uitzendbureau en inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een full service HR-dienstverlener en een toonaangevende speler op de arbeidsmarkt. Een bedrijf dat echt inspeelt op de wensen van de klant en op die van de kandidaten. Een bedrijf dat gaat voor de ultieme vorm van vaste en flexibele arbeidsbemiddeling. Een bedrijf én team dat een groot, divers en vertrouwd netwerk heeft. En dat is allemaal mogelijk dankzij de 65 jaar recruitmentervaring die ons team inmiddels op zak heeft!

 

Een brede oriëntatie

KGU Recruitment is in staat om voor (bijna) iedere klant, in alle branches en voor elke vacature een oplossing te leveren. Maatwerk en dus altijd naar wens van de klant. Of het nu gaat om een tijdelijke Secretaresse of om een ervaren Sales Manager; bij ons is er altijd iemand die de juiste verbinding kan leggen. Ook het zeer diverse netwerk draagt hier een steentje aan bij; de juiste persoon voor ‘die ene klus’ is altijd binnen handbereik. Nieuwsgierig? Bekijk een kleine greep uit de klanten en kandidaten die wij inmiddels hebben geholpen aan een nieuwe werknemer of baan.

 

Persoonlijk, flexibel en maatwerk

Zowel onze klanten als kandidaten waarderen onze persoonlijke benadering; we denken graag mee en zijn niet bang om advies te geven. We gaan immers voor de allerbeste kwaliteit. Ook onze korte lijnen en drive spelen hierin een grote rol; we schakelen snel, gaan letterlijk door waar anderen stoppen en we werken op wens van de klant. En of we in onze samenwerking nu linksom of rechtsom moeten gaan, dat allerbeste resultaat is en blijft het streven. Dat betekent dus dat we ons niet vastklampen aan lastige procedures of richtlijnen. Samen vinden we de beste route naar jouw einddoel.

 

Een steengoed team en fijne business partners

Eerlijk is eerlijk: zonder professioneel team geen krachtig, succesvol bedrijf. Dat is iets wat ook wij ons goed realiseren. We zijn momenteel met acht specialisten en ieder heeft zo zijn/haar eigen sterke punten. Waar de één goed is in het schrijven van vacatureteksten, is de ander onwijs bedreven in het leggen van de eerste contacten tussen werkgever en werknemer. Ook het samenwerken met business partners werpt z’n vruchten af; zo kunnen wij onze focus houden op dat waar we écht goed in zijn.

 

Onze ruime ervaring, brede oriëntatie, persoonlijke aanpak, ervaren collega’s én betrouwbare business partners verklaren de jarenlange samenwerking en fijne contacten met onze trouwe klanten en kandidaten. Wij zijn er trots op!

 

Wil je onze werkwijze zelf ervaren? Neem gerust contact met ons op, via 035 – 624 86 45, of stuur een mailtje naar info@kgu.nl. Ben je benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Check onze referenties van werkgevers en kandidaten.

 


augustus 2017