Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Fijne Zomervakantie. Denk na over je carriére

Zomervakantie

 

 

 

 

Wanneer  we aan ‘vakantie’ denken, is ‘zon, zee en strand’ vaak het eerste wat bij ons in gedachten springt (vooral nu we het de laatste tijd zonder hebben moeten stellen).
Toch, eenmaal tijdens de vakantie blijkt zon, zee en strand niet onze eerste prioriteit te zijn. Wat dan wel? Toekomstplannen en carrièremogelijkheden; dáár breken wij tijdens die o-zo-relaxte vakantie maar wat graag ons hoofd over.

 

 

 

 

 

Onbewust afdwalen op je vrije dag
Hoewel je je van tevoren waarschijnlijk voorneemt om ‘absoluut niet met werk bezig te zijn’, is de zomervakantie voor veel mensen toch hét moment om na te denken over wat ze nu eigenlijk willen. Of je nu wel of niet op het strand in Spanje (of toch de Waddeneilanden dit jaar?) ligt; de kans is groot dat je gedachten na een paar vrije dagen weer naar je werk afdwalen. Is dit echt jouw droombaan? Wat wil je nog bereiken? En wanneer zet je de stap naar een hogere functie?

 

Eindelijk eens écht de tijd…
Hoe het komt, dat wij geneigd zijn om juist op de momenten waarop het niet hoeft tóch met werk bezig te zijn? Dat antwoord is simpel: tijd. Nu je niet meer iedere ochtend  aan het werk hoeft en je je dag ontspannen begint met een goede bak koffie aan het strand (of in de tuin), heb je ineens de tijd om echt goed na te denken. En knopen door te hakken! Ook is een lange periode ‘vrij zijn’ een goede test; mis je je werk of kijk je nu al tegen die eerste maandag op?

 

Volop nieuwe vacatures na de zomer
Dankzij ons gepieker in de zomermaanden en de daaropvolgende besluiten, komen in september en oktober de meeste nieuwe vacatures vrij. Mensen hebben hun baan opgezegd, zijn zoekende naar iets nieuws óf zijn inmiddels al een nieuwe uitdaging aangegaan en dat heeft tot gevolg dat er bij werkgevers weer functies vrijkomen.

 

Klop eens aan bij KGU Recruitment
Als jij tijdens de zomervakantie ook hebt besloten om een andere weg in te slaan, is een beetje hulp waarschijnlijk wel gewenst. Je weet nu wat je wilt, maar hoe zorg je dat je die job ook echt krijgt? Gelukkig bieden wij van KGU Recruitment jou die hulp; op onze website vind je de nieuwste en gaafste vacatures. Maak het jezelf makkelijk en activeer je persoonlijke vacature alert of neem direct contact op met ons. Dan kijken we samen wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

 

Nog een tip: volg ons op social media. Zo ben je ook altijd op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

 

Facebook              www.facebook.com/KGUrecruitment
LinkedIn                www.linkedin.com/company/kgu-recruitment
Twitter                   https://twitter.com/KGUbv

 


juli 2021