Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Bouwmarktmedewerker

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever kan je jouw handen uit de mouwen gaan steken als Bouwmarktmedewerker. Binnen deze functie kan jij je energie echt kwijt en kan jij je kennis over bouwmaterialen gaan vergroten. Jij zorgt er namelijk voor dat de professionele bouwer goed geholpen wordt en dat de bouwmarkt er verzorgt uit ziet. Je gaat werken met flexibele werktijden zodat het ook binnen jouw agenda past. Vanuit de vestiging in Hilversum kan jij jezelf ontwikkelen en misschien zelfs doorgroeien binnen de organisatie.


Deze werkgever timmert al even aan de weg. Al meer dan 30 jaar is het bedrijf actief in de bouwmaterialen. Deze energieke, no-nonsense en groeiende organisatie is één van de grootste in de branche. En met 50 vestigingen verdeeld over heel Nederland en een webshop, kan er 24/7 op de ruim 500 medewerkers gerekend worden. Bouwen laten ze aan vakmannen over, maar binnen de organisatie bouwen zij constant aan de ontwikkeling en loopbanen van medewerkers. Hoe? Door een eigen opleidingshuis bijvoorbeeld. Zo groeien alle medewerkers mee met de organisatie.

Dit ga je doen

Als Bouwmarktmedewerker zorg jij ervoor dat alle goederen in de vestiging op de juiste wijze in het schap terechtkomen en commercieel aantrekkelijk worden gepresenteerd. Je onderhoudt en verzorgt de schappen en zorgt ervoor dat de verkoopruimte, de zaagruimte en de verfmengbalie er altijd netjes bij liggen.


Daarnaast zet jij de retouren, de overvoorraad en de ontvangen goederen meteen vakkundig op hun plek. Ook zorg je voor het verzamelen en klaarzetten van afhaal- en bezorgorders, voer je inventarisaties uit en scan je zo snel mogelijk de lege vakken.

Tevens help en maak je klanten wegwijs in de vestiging. Zo zaag je op verzoek plaatmateriaal, meng je verf en help je klanten met het inladen van producten. Voor een tevreden klant steek jij met plezier de handen uit de mouwen!

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo opleiding, bijvoorkeur richting logistiek of verkoop.
 • Liefst een geldig hef- & reachtruckcertificaat.
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie (logistiek en klantcontact).
 • Affiniteit met bouwmaterialen en de bouwbranche.
 • Een aanpakkers mentaliteit en een goede fysieke gesteldheid.
 • Een klant- en servicegerichte instelling.
 • Leergierigheid en een flexibele instelling (in overleg ook werken op zaterdag).

Daarnaast ben je op korte termijn en fulltime beschikbaar en woon je in de omgeving van Hilversum.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Bouwmarktmedewerker met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris tot circa € 1.950,- (fulltime). Het exacte salaris wordt afgestemd op jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Simone Buddenberg

035 - 624 86 45
simonebuddenberg@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature