Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

IT Projectmanager

Regio: Mijdrecht

Introductie

Ben je gepassioneerd over IT-projectmanagement en wil je deel uitmaken van een succesvol familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is in bedrukte relatiegeschenken? Wij hebben de perfecte kans voor je. Wij zoeken een toegewijde IT Projectmanager die de brug vormt tussen onze business en IT en die onze groeiende automatiseringsuitdagingen kan aanpakken.

Jouw toekomstige werkgever

Onze organisatie is gevestigd in een prachtig pand nabij Amsterdam en is gericht op de internationale retail- en promotionele markt. Wij bieden een breed scala aan moderne relatiegeschenken die bedrijven naar eigen keuze kunnen personaliseren. Met onze full-service concepten, hoge kwaliteit en persoonlijke benadering groeit onze klantenkring dagelijks.

Dit ga je doen

Als IT Projectmanager draag je de verantwoordelijkheid voor het succesvol beheren en uitvoeren van IT-projecten van start tot finish. Je werkt nauw samen met diverse collega's, inclusief salesmedewerkers, om vragen, signalen en ontwikkelingen om te zetten in projecten die tijdig, binnen budget en naar tevredenheid worden afgerond. Je stuurt verschillende IT-partners aan en bent verantwoordelijk voor het uitzetten van de koers. Je hoeft geen code te schrijven of websites te bouwen, maar je bent wel in staat om IT-projecten effectief te managen. Projecten waar je mee bezig zult zijn en waar je de leiding over zult hebben, omvatten onder andere webshop(s), SEO & SEA, social media, productmanagement, productfeeds en -integraties, workflow portals en meer.

Dit breng je mee

• HBO werk- en denkniveau;
• Affiniteit met automatisering;
• Minimaal 3 jaar relevante (project)werkervaring (pré);
• Jij bent een goede en inhoudelijke gesprekspartner richting IT-partners;
• Resultaatgericht, gemotiveerd en in staat om zelfstandig te werken;
• Jij kan het team goed meenemen in recente (markt)ontwikkelingen;
• 24 of 32-uur beschikbaarheid.

Dit wordt geboden

Zeer afwisselend werk aangaande vele verschillende IT onderwerpen. Een functie waarbij flexibiliteit, initiatief en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hand in hand gaan. Je werkt samen met zeer gedreven collega’s die je helpen om binnen een korte tijd alle kennis te vergaren van de bestaande systemen en partners. Verder krijg jij alle ruimte om ideeën en initiatieven te ontplooien.


• Een goed salaris – afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; • 23,75 vakantiedagen + 13 ATV dagen die in overleg worden opgenomen o.b.v. 40- urige werkweek;

• Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden die je samen met jouw leidinggevende bepaalt;

• Thuiswerkmogelijkheid (gedeeltelijk);

• Een prettige en informele werksfeer binnen een gezond familiebedrijf, Je komt terecht in een enthousiast team van collega's en krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan ons succes;

Met een klassieke vrijmibo sluiten zij iedere week in stijl af.

Inlichtingen

Als je meer wilt weten over deze functie, kun je contact opnemen met onze recruiter, Sambina Heerooms, op 035 – 624 86 45. 

KGU Recruitment daagt je uit

Ben je enthousiast over deze functie, stuur dan je CV en motivatiebrief naar sambinaheerooms@kgu.nl


Sambina Heerooms

06 – 30 81 18 36
sambinaheerooms@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature