Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU recruitement
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Vacature:

Onderhoudsmedewerker (Woningbouw)

Regio: Hilversum

Jouw toekomstige werkgever

Bij deze werkgever ben jij als Onderhoudsmedewerker verantwoordelijk voor allerlei grote en kleine onderhoudswerkzaamheden aan huurwoningen, appartementen en kantoorcomplexen en zorg jij zo dat alles in perfecte staat verkeerd! Naast een veelzijdige, zelfstandige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, krijg je prima arbeidsvoorwaarden (o.a. 30 vrije dagen, bus, iPhone en iPad van de zaak) en volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Deze werkgever ontwikkelt en bouwt. Daarnaast beheert, belegt en financiert dit familiebedrijf diverse woningbouw- en commercieel onroerend goed-projecten in met name de randstad. Het is een gezonde organisatie: er is financiële onafhankelijkheid en veel slagkracht. En het is ook een gezonde werkgever: hier geen vrijdagmiddagborrels maar 2 keer per week onder werktijd met collega’s sporten. En daar blijft het niet bij: ook is het bedrijf sponsor van de meest succesvolle voetbalclub van Nederland! Op het kantoor, gevestigd nabij Hilversum, werken zo’n 35 mensen elke dag weer aan succesvolle bouwprojecten.

Vanwege een steeds groter wordende vastgoedportefeuille is deze werkgever voor de afdeling Onderhoud & Beheer op zoek naar een ambitieuze allround Onderhoudsmedewerker. Deze afdeling verzorgt het technische en administratieve beheer van een groot aantal huurwoningen, appartementen en kantoorcomplexen in m.n. Noord-, Zuid-Holland en Flevoland. Het complete traject van contractvorming, mutaties en onderhoudswerkzaamheden (zowel reparaties, voorinspecties als meerjarenonderhoud) wordt door eigen mensen en in samenwerking met onderaannemers verzorgd.

Dit ga je doen

Als Onderhoudsmedewerker ben je verantwoordelijk voor allerlei soorten onderhoudswerkzaamheden aan de woningen en gebouwen. Dit kunnen reparaties zijn op het gebied van timmerwerk, installatiewerk, dakbedekking, tegelwerk, kitwerk etc. Maar ook grotere technische mankementen, zoals lekkages en scheurvorming, onderzoek en handel je zelfstandig of samen met je collega’s proactief af. Indien nodig schakel je vakkundige onderaannemers in, zoals bijvoorbeeld installateurs, schilders of schoonmakers.

Als Onderhoudsmedewerker bezoek je daarnaast regelmatig het vastgoed en zorg je dat alles in perfecte technische staat verkeerd. Het bijhouden van een goede administratie van jouw werkzaamheden, gewerkte uren en foto’s van je bevindingen is ook een belangrijk onderdeel van je functie.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Bouwkunde, Bouw, Infra, Onderhoud en/of Techniek.
 • Minimaal 1 jaar stage- en/of werkervaring in een soortgelijke allround technische onderhoudsfunctie bijvoorbeeld bij een woningbouwvereniging, bouwbedrijf of aannemer.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en in het Engels kan jij jezelf ook aardig redden.
 • Enige handigheid met computers, MS Office en Apple (iPhone & IPad).
 • In het bezit van rijbewijs BE (aanhangwagen) of de bereidheid om deze te behalen.
 • Een flexibele instelling, goede communicatieve vaardigheden, een representatief voorkomen en je komt afspraken na.

Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en woon je in de omgeving van Hilversum, waar het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd.

Bij deze werkgever krijg je dan een uitgebreid inwerktraject, de nodige scholing en intensieve begeleiding door ervaren collega’s, voordat je t.z.t. zelfstandig met je eigen bus op pad gaat.

Dit wordt geboden

 • Een uitdagende baan als Onderhoudsmedewerker met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een passend bruto maandsalaris, afgestemd op de functie, jouw opleidingsniveau en werkervaring.
 • 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Een reiskostenvergoeding of (t.z.t.) een bus van de zaak.
 • Een iPhone en iPad van de zaak.
 • Volop ruimte voor eigen initiatieven, persoonlijke ontwikkeling, het volgen van opleidingen en doorgroei mogelijkheden.
 • Een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 2 keer per week sporten op kosten van de zaak.

KGU Recruitment daagt je uit

Enthousiast over de vacature? Herken je jezelf in het profiel? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu via de rode button en wie weet wordt deze vacature jouw nieuwe baan. Vragen over de vacature en/of procedure? Neem dan contact op met:


Niels Savenije

035 - 624 86 45 (keuzenummer 3)
nielssavenije@kgu.nl

Solliciteren
Print deze vacature