Vacatures
KGU daagt je uitKGU daagt je uit
KGU daagt je uitKGU daagt je uit

Jerry van Bronswijk

Bij KGU Recruitment zijn we ontzettend blij met onze nieuwe collega: Jerry, de ultieme matchmaker tussen bedrijven en werkzoekenden! Als Recruitment Consultant in topvorm heeft Jerry al een vertrouwde geschiedenis met KGU. Destijds zelf nog als kandidaat bij ons, maar nu dus vanaf de andere kant als onze collega, klaar om anderen te helpen hun perfecte match te vinden.

 

Jerry staat voor een complete, fijne ervaring voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Hij krijgt er energie van om mensen te helpen om een leuke, passende baan te vinden en aan de andere kant mooie bedrijven te helpen aan nieuwe medewerkers die echt binnen de organisatie passen. Een echte win-winsituatie!

 

Naast dat Jerry een professional is; is hij bovenal een echte familieman. Dé beste papa van de wereld volgens zijn zoontje en dochtertje én daarnaast een toegewijd partner voor zijn vrouw, met wie hij in augustus 2022 is getrouwd.  Als hij zichzelf moet omschrijven, dan is hij een echte levensgenieter. Goed weer, fijne mensen om zich heen en heerlijk eten & drinken omschrijven voor hem een nagenoeg perfecte zomeravond.

 

Wil je meer over Jerry en KGU te weten komen? Aarzel dan niet en neem vooral contact met hem op! Zoals hij zelf zegt; “Laten we eens bellen en elkaar beter leren kennen.”


T 035 - 624 86 45 (keuzenummer 2)
E jerryvanbronswijk@kgu.nl
LinkedIn Jerry van Bronswijk